kamera + foto 6.6.2014

23. nov 201470

prosím Vás, kamoška by potrebovala na 6.6.2015 m, okres Malacky(Plavecký Štvrtok/Zohor) , zohnať nejakého kameramana + fotografa, najlepšie jedna firma, ktorá by vedela urobiť pekné fotky a video ( tak do 01:00 ) . ak by as dalo vmestiť do ceny 600 €, tak by to bolo super, lebo je trochu obmedzený rozpočet. ďakujem veľmi pekne, pevne verím, že sa niekto nájde a dá ponuku 🙂

• Dobrý večer ponúkam Vám svoje fotoslužby 😊 som priamo z MA,moje foto si môžte pozrieť v mojom profile alebo na webe a FB. Ak Vás moja tvorba zaujme,teším sa na spoluprácu 😊

• @diamontko  Dobrý, k dispozícii 😉

• Ako fotograf som k dispozícii. Cenník a portfólio nájdete na mojej stránke 🙂

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň,
    Rád Vám ponúkam naše kompletné služby na Váš svadobný deň.
    Kameraman + fotograf~ sme zohratá dvojica
    S pozdravom

• Dobrý deň,
    rada Vám ponúknem naše služby. V prípade záujmu ma môže Vaša kamarátka kontaktovať 🙂
    PS: Posielam fotografiu nášho tímu, ktorí sa podieľal na svadbe na Červenom kameni foto-video-DJ 🙂

• dobrý deń!
    ponúkame Vám naše foto video služby.V prípade záujmu Nás kontaktujte.
    S pozdravom
    SK

• dakujeme velmi pekne, ideme vyberat a odpovieme vsetkym, ako sme sa rozhodli 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov