Dobrý deň,
my sme organizovali svadbu na Červenom kameni celý náš tím (viď fotografia) kameramani, fotografka, DJ a kolegyňa, ktorá sa postarala o výzdobu. PS: Na fotografií nie je pretože mala ďalšie pracovné povinnosti.
Ak sme Vás zaujali rada Vám napíšem ďalšie informácie o nás. :-)
Ďakujeme moc
S pozdravom
Ahoj, na 26.9. 2015 som voľná a ponúkam fotografovanie. Skús pozrieť moje portfólio. Možno Ti môžem ponúknuť to, čo hľadáš. :) Pre viac info kľudne píš.
FotoStar je zábavná fotokabínka, s ktorou sa na žiadnej svadbe rozhodne nudiť nebudete !
Výsledkom sú fotky (vzorky) v prílohe, ktoré môžete ponechať svadobčanom, alebo aj nalepiť do knihy hostí , nakoľko sa fotky ihneď vytláčajú z fotoautomatu :)
Pre viac info nás neváhajte kontaktovať ;-)
@sueart@fotostar
Dobrý deň, chcela by som Vás touto cestou poprosiť, aby ste do fóra vkladali maximálne 3 kusy fotografií.
Stále platí, že Vašou hlavnou prezentačnou platformou je Váš profil, kde máte svoje portfólio a teda Vás nevesty môžu kedykoľvek navštíviť. Pokiaľ však chcete prispievať do diskusií fotografiami a nechcete sa vzdať niektorých ukážok, navrhujem Vám, aby ste si dali viacero fotografií na jeden formát a ten potom vložili do diskusie :)
Snažíme sa, aby diskusie boli čo najprehľadnejšie, a aby každý užívateľ našiel hneď to, čo potrebuje :) Budeme radi, keď budete spolu s nami udržovať diskusie čo najčistejšie, aby ich každý rád navštevoval a necítil sa nesvoj z toľkých vizuálnych vnemov :)
ďakujeme za pochopenie,
s pozdravom 4nets team