Kameram,dj a fotograf na 26.9.2025:))

Prosím ozvite sa ak ste voľní:)
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý dátum :) v názve témy diskusie :)
Odpovedať
Pff bože,vtedy budem mať skoro 50 rokov:-)))
Odpovedať
Profilova fotka
Určite mám tento termín voľný ;-) Ponuku posielam do IP.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Zdravim, Váš termín mám voľný. Ak Vás osloví moja práca, rád poskytnem viac info. S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
2025... hm :-))) mame este nejaky termin volny , ozvite sa :-)))))))))))
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer máte správu s bližším info 😉
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, do IP som Vám poslal ponuku. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem :)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň Váš termín mám voľný. V prípade záujmu ma kontaktujte. Som z Trnavy...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Svadba sa koná kde?
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...
Odpovedať
Profilova fotka
Ponúkam Vám svoje služby. V prípade záujmu ma kontaktujte.
Odpovedať
Profilova fotka
termin je zatial volny ...
Odpovedať
Profilova fotka
máte IP
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahoj, termin mam volny (ak si myslel rok 2015) :-), velmi rad poslem viac info do mailu, ak sa fotky budú páčiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Rad vam ponuknem moje sluzby :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem moje služby. V prípade akýchkoľvek otázok, som Vám k dispozícii.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, my sme organizovali svadbu na Červenom kameni celý náš tím (viď fotografia) kameramani, fotografka, DJ a kolegyňa, ktorá sa postarala o výzdobu. PS: Na fotografií nie je pretože mala ďalšie pracovné povinnosti. Ak sme Vás zaujali rada Vám napíšem ďalšie informácie o nás. :-) Ďakujeme moc S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, na 26.9. 2015 som voľná a ponúkam fotografovanie. Skús pozrieť moje portfólio. Možno Ti môžem ponúknuť to, čo hľadáš. :) Pre viac info kľudne píš.
Odpovedať
Profilova fotka
Sme ;-) Vam plne k sluzbam
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň. Pozrite moju prácu. Pokial Vás zaujme napíšte. Rád Vám urobím kvalitnú pamiatku na Vašu svadbu. Z úctou Peter Mrázik
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň váš termín mám zatiaľ voľný a rada by som vám ponúkla naše služby , Teraz svadobné fotenie aj s 30% zľavou
Odpovedať
Profilova fotka
FotoStar je zábavná fotokabínka, s ktorou sa na žiadnej svadbe rozhodne nudiť nebudete ! Výsledkom sú fotky (vzorky) v prílohe, ktoré môžete ponechať svadobčanom, alebo aj nalepiť do knihy hostí , nakoľko sa fotky ihneď vytláčajú z fotoautomatu :) Pre viac info nás neváhajte kontaktovať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sueart @fotostar Dobrý deň, chcela by som Vás touto cestou poprosiť, aby ste do fóra vkladali maximálne 3 kusy fotografií. Stále platí, že Vašou hlavnou prezentačnou platformou je Váš profil, kde máte svoje portfólio a teda Vás nevesty môžu kedykoľvek navštíviť. Pokiaľ však chcete prispievať do diskusií fotografiami a nechcete sa vzdať niektorých ukážok, navrhujem Vám, aby ste si dali viacero fotografií na jeden formát a ten potom vložili do diskusie :) Snažíme sa, aby diskusie boli čo najprehľadnejšie, a aby každý užívateľ našiel hneď to, čo potrebuje :) Budeme radi, keď budete spolu s nami udržovať diskusie čo najčistejšie, aby ich každý rád navštevoval a necítil sa nesvoj z toľkých vizuálnych vnemov :) ďakujeme za pochopenie, s pozdravom 4nets team
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?