Kameraman a Fotograf na 02.05.2015

24. mar 201512

Ahojte hľadám kameramana a fotografa na svadbu, ktorá sa koná 02.05.2015. Za priaznivú cenu. Kto má voľný tento termín nech sa mi ozve. Okolie KK, PP. Ďakujem

• Ponúkam Vám naše foto a video služby.

• Ahoj, skús pozrieť moje portfólio aj na mojej fb stránke. Ak sa Ti zapáči, tak píš.

• Dobrý deň, rad Vám ponuknem svoje služby. Budem rád ak si pozriete môj profil kde nájdete link na web a FB,kde si môžte pozrieť viacej mojich fotiek. Teším sa na prípadnú spoluprácu 😊

• Sponzor fóra
  • Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobry den.Vas termin mam zatial volny. V pripade viac informacii kontaktujte ma.

• Dobrý deň,
    ak máte záujem o naše služby napíšte mi prosím IP. 🙂 Odpíšem Vám...
    Ďakujem
    S pozdravom

• Dobrý deň,
    váš termín mi ešte ostal voľný, kľudne si pozrite moju tvorbu a ak sa Vám bude páčiť, napíšte mi. 🙂

• Radi prídeme.
    Vzdialenosť nieje problém.

Profi team Svadbafotovideo

• Dobry vecer, som z PP a mozem Vam ponuknut fotosluzby a sprostredkovat aj videozaznam..Vas termin mam volny a budem rad k dispozicii. Budem rad, ak si pozriete moje portfolio 🙂

• Radi prídeme, Váš profi team,
    profesionálne spracovanie fotografií a svadobného videa.
    Stačí si len vybrať. Foto alebo video alebo oboje. Na každú prácu je samostatne fotograf a samostatne kameraman.
    Podrobnosti na našom webe.
    - Svadobné foto od 265 EUR,
    - Svadobný film od 300 EUR,

• @macicka0804  Dobrý deň, daný termín má voľný.

• Dobrý deň. Trermín mám zatiaľ voľný. Pozrite moju prácu. Možem Vám ponúknuť aj služby kolegu kameramana.
    Naše služby využili napr. aj Majo Hossa, Rasťo a Rišo Pavlikovský. To ale neznamená automaticky vysoké ceny.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov