kameraman a fotograf na svadbu 5.9.2015

13. apr 201580

Ahojte, mame svadbu 5.9.2015 a potrebujem fotografa a kameramana. Najlepsie asi niekoho kto robi oboje a za dobru cenu.Poradte prosim okolie komarno a nove zamky
 dakujem 😃

• @martina1711  Dobrý deň, som svadobný a portrétny fotograf a rád Vám ponúknem svoje služby.

• Dobrý deň,
    rada Vám ponúknem naše služby. Sme tím ľudí a realizujeme svadby podľa požiadaviek klientov.
    V prípade záujmu ma prosím kontaktujte... 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom

• @daludapefotoavideostudio  
    Dobrý deň
    chcela by som sa opýtať na cenovú ponuku ak by sme chceli aj kameramana a aj fotografa

Ďakujem

• Sponzor fóra
  • @martina1711  Dobrý deň, môžem Vás poprosiť o email? Všetky podrobné informácie Vám napíšem tam. 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom

• @martina1711  Odoslala som Vám email. 🙂

• Dobry den! v dany termin Vam viem ponuknut moje sluzby, v pripade zaujmu a otazok ma nevahajte kontaktovat.

• Radi prídeme na Vašu svadbu, Vaš profi team,
    Profesionálne spracovanie fotografií a videa. Svadobné foto od 265 EUR, Svadobný film od 299 EUR

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    IKO foto
    Trnava
    Fotograf "na voľnej nohe" prístupný všetkým bláznivým nápadom.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov