Kde sa dá zohnať pekný fotoalbum na svadobné foto?

dobrý deň vedeli by sme mi poradit kde sa dá zohnať kvalitný a pekný fotoalbum na svadobné foto dakujem
Odpovedať
Zalezi to hlavne od toho kolko fotiek potrebujes aby sa tam zmestilo. Ale napriklad ja som si prednedavnom kupila pekne fotoalbumy v dafferi. Bola som az v soku, ze prave tam mali take pekne lebo som obehala snad kazdy jeden fotolab a tam sa mi veruze tie albumy moc nepacili. Tak skus kuknut tam;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
My sme objednávali z internetu lebo v obchode sa mi žiadny nepáčil. A dosť dlhú dobu som pozerala po obchodoch ale nikde nič tak som zvolila radšej túto alternatívu:-) Tam majú širší výber:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Na sashe majú krásne albumy, dostali sme ako svadobný dar. :)
Odpovedať
Taktiež zo sashe som si objednávala fotoalbumy. Aj super výber a aj pekné a ešte cenovo prijateľné :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry vecer, ak by ste mali zaujem o kvalitny fotoalbum kde su fotografie tlacene, nie vlepovane, kontaktujte ma :) https://www.facebook.com/pg/DameFotku...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam dobre skusenosti s albumami Henzo. Kvalitne spracovanie a pevna vazba. Myslim, ze ked najdete stranku vyrobcu v UK tak ma aj lepsie ceny a rozne ine albumy. Len ak mozem poradit...pri stvorcovych albumoch je dobre pocitat s max 4 fotografiami na stranu, lepsie vyniknu 2 a este lepsie 1. Ak si najdete 1 naozaj krasnu foto co vas chyti za srdce je dobre ju izolovat na samostatnej strane. Tiez pekne vyznie kombinovanie velkosti. Pri portretoch vacsie. Z mojej skusenosti sa vojde do takehoto albumu (mozno vacsiny na trhu) okolo 200-230 foto. Na lepenie si vyhradit cely den :).....alebo to prenechat na fotografa ale on Vam to uz usporiada podla vlastneho uvazenia.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?