Kde sa dajú spraviť najkrajšie svadobné foto-BA, Art Hotel Kaštiel Tomášov

Profilova fotka
Ahojte, prosím poraďte miesta na svadobné fotenie v BA alebo okolí. Určite chceme napr.staré mesto, a chcelo by to ešte niečo kde je krásna zeleň, napr.nejaká záhrada, čo hovoríte na Art Hotel Kaštiel v Tomášove? Pýtajú 50 eur za fotenie vonku a 50 eur za fotenie vnútri. Oplatí sa to? máte tam niektorá fotky? Veľmi pekne ďakujem za rady a inšpirácie
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, platenie za fotenie je taká naša Slovenská špecialitka :). Vonku sa dajú pekne fotky spraviť skoro všade. Veľmi pekné sú zo sadu Janka kráľa, Medickej Záhrady ... skoro každý park kde sú okolo stromy je dobrá voľba. Plus nad Bratislavou máme vinohrady a Karpaty. Na peknú fotku netreba nádherné miesto iba dobrého fotografa. Takýchto miest je všade kopec a rozhodne by som byť tebou za to neplatil 50 Euro (investuj radšej do fotografa). V prílohe posielam svoju foto-vizitku. Takéto fotky sa dajú spraviť v hociakom parku. (teda až na tú ktorá je v interiéri) Trochu zložitejšia situácia nastane, keď je zlé počasie (veľmi zlé búrka a podobne) a treba pracovať v interiéroch. Týchto miest už až tak veľa nie je a väčšinou potrebuješ súhlas majiteľa priestoru. Vtedy sa oplatí zaplatiť za možnosť fotiť (osobne to neuznávam ale čo sa dá robiť)
Odpovedať
Profilova fotka
Je tam veľmi pekné prostredie, príroda, dobre sa tam fotí (vid priložené foto). Samozrejme sa pekné fotky dajú urobiť aj v nejakom peknom parku, či lese.... Kedže je to dosť peňazí, tak ked už by som si zaplatila asi ten exteriér... a interiér kaštiela len ak bude nepriaznivé počasie..
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam vinohrady v Rači (Pekná cesta) alebo kaštieľ v Rusovciach - je tam aj park, v ktorom občas natrafíte aj na pasúce sa ovečky :) Ak ste dobroružnejšie typy, odporúčam tiež kopec Sandberg (les, skaly, piesočné "duny"), starý kameňolom v Marianke alebo tiež kopec Braunsberg v Hainburgu, kde je vyhliadková plošina a sú odtaľ fakt krásne výhľady + kopec zelene. Dá sa ísť autom až úplne hore. Krásne a pokojné zákutia pri vode sú pri Dunaji v Karloveskej zátoke. Tiež odporúčam Botanickú záhradu v Karlovej vsi, ktorá je otvorená od apríla a je tam nejaký poplatok (nepamätám si koľko).
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
malinovský park je zadarmo a je tam krásne, tomášovský park mi osobne príde taký smutný? :-)
Odpovedať
Botanická záhrada v Bratislave mala minulý rok poplatok 30 EUR. @svadbafoto
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Botanicka teraz stoji 35 ale je tam krasne.Prave vcera sme sa boli pozriet
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?