Mali ste fotenie portrétov v iný ako svadobný deň?

Ahojte kocky. Je tu niektora z Vas, co planuje fotenie portretov v iny ako svadobny den? Ja som to najskor nechcela, ale nasa fotografka zo zdravotnych dovodov nam nas termin odriekla a teraz su uz vsetci dobri fotografi mam pocit, ze na nas septembrovy termin zajednani 😐 Taktiez sa bojim toho stresu v sobotu, chcem si to aj uzit a nie sa nahanat. Tiez by bolo viac casu na fotenie v iny den. Aky mate Vy nazor? Dakujem vopred za rady ☺
Odpovedať
1
2
Ahoj :) ja sa budem fotiť v iný deň ako svadobný, a inak by som to ani nechcela :-) Skúsenosti s tým mám zo svadby mojej sestry a môžem len a len odporúčať. V sobotu ráno sme vstali, dali kávičku, išli ku kaderníčke, kozmetičke..žiadne stresy nič...a ako si povedala v iný deň je oveľa viac času, taktiež môžeš vystriedať viac miest ..ja určite odporúčam ;-)
Odpovedať
Ahoj. My sa tiež fotime až po svadbe v pondelok hlavne kvôli tomu že nebudeme mat stresy ešte aj z fotenia v svadobný deň. Podľa mna je to tak fajn. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katikaa222 ahoj za mna ano. My sme sa boli fotit v iny den a mozem povedat sama za seba ze lepsie sme nemohli spravit. Vo svadobny den se sa este stihli povenovat kamaratom popritom spravit par peknych foto a hlavne sme sa nikde neponahlali odpadol stres a bola to uplna pohodicka :-)
Odpovedať
Ahoj :) pôvodne som to chcela takto aj ja a náš fotograf tiež vravel, že je to dobrá, a čoraz viac obľúbená alternatíva svadobného fotenia. Avšak osobne si myslím, že v ten deň budeš nielen vystresovaná ale neskutočne šťastná a krásna... a podľa môjho názoru to je na tých foto vidieť ( a tiež dobrý fotograf to zachytí) a v iný deň sa to nedá "napodobniť". Je to však len môj skromný názor :)
Odpovedať
My sa budeme fotit v pondelok po svadbe. Pred svadbou som nechcela, lebo nebudem mat kyticu a v svadobny den bude toho viac, nez dost. Krasna a stastna budes aj potom, nakolko spomienky budu cerstve :-)
Odpovedať
Ahojte kocky ☺ Dakujem za Vase komentare ☺ Ja som toho isteho nazoru, ze stastna budem aj v pondelok ☺ Aj potom ☺ A mozno este viac tie emocie vyniknu,ked uz budem vydata a plna krasnych spomienok a dojmov zo svadobneho dna ☺ Hlavne by som chcela, aby ma zenich videl az v kostole ☺
Odpovedať
Dakujem ste zlate ☺ Poradili ste mi ☺9kacenka9 nadhrne fotky ani nie je vidiet, ze su fotene v iny den ☺ Si sa davala znova cesat a licit?
Odpovedať
My sme sa s polovickou zhodli ze fotenie v iny den.ja som to chcela mat bez stresov a moj tvrdil ze rano na fotenie je priliz ostre slnko takze sa chce niekedy poobede az ku veceru.kamaratka sa tiez fotila v iny den.vo svadobny im strasne fukalo,mrholilo,chladno bolo.ako zopar fotiek sa porobilo ale vsetci boli radi ked sme sa presunuli do saly,do tepla :-)
Odpovedať
Dakujem za komentare a odporucania ☺
Odpovedať
@katikaa222 Urcite odporucam. Ja som zatial pred svadbou, ale z rozpravania kamaratok je to urcite lepsie. Fotit sa budeme v pondelok po svadbe v krasnej Banskej Stiavnici. Uces a make-up budem musiet zaplatit znova a mozno aj par kvietkov do kytice. Ale prestalen budes mat krasne fotky v albume. Ale tesim sa na to velmi. bude to v klude, dobre nasvietene. Baby, co sa fotili v den svadby, mi potvrdili, ze pocas fotenia mali pocit, ze sa na nich caka, ze nic nestihaju a vobec si to fotenie neuzivali.
Odpovedať
Profilova fotka
@katikaa222 my sme mali posvadobne pondelkove fotenie a bol to super uvolneny a vesely den :-) mozem iba odporucit :-) ano bola som opat na makeup ale vlasy som si na fotenie nechala uz rozpustene ...stale sme boli plny euforie zo svadby a fotenie sme si uzili a sli na miesta co by sme v svadobny den nestihali....saty plne od travy ale uz mi to bolo jedno :-D a neriesila som ze jaj ved este na obrad....dalsia vyhoda ze sme sa v svadobny den nemuseli nikam chaptat a stresovat ci stihame :-) svadobny den vzdy rychlo ubehne a ja som si ho nechcela este ukracovat ze budem zo svadby odbiehat na nejake rychle fotenie len aby som usetrila na makeupe a ucese :-D a doobeda by nam ziadny fotograf neurobil seriu fotiek pri zapade slnka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sa ideme tiež v pondelok po svadbe fotiť - máme jednak skoro obrad a potom naháňať sa predtým alebo odbiehať z hostiny, tak to rozhodne nie... tí ľudia prídu kvôli nám - myslím, že je povinnosťou tam byť s nimi :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@pppetka5 presne, 100% súhlas :)
Odpovedať
Profilova fotka
akurát dnes som sa rozpravala aj s kamaratkou ktora bola v sobotu na svadbe a oni sa boli doobeda fotit a vravela ze ake to je narocne ze nevesta uz bola o siedmej na vlasoch a u kozmeticky.. som jej hovorila ze urcite je lepsie sa ist fotit az na druhy den
Odpovedať
@stanka45 v tom mas pravdu, je to narocne pre nevestu ked ma vsetko v jeden den
Odpovedať
My sme sa boli fotit az tyzden po svadbe :-) nevysiel nam cas :-D a bolo to perfektne. Ale pravdaze saty som mala kupene tak som ich nemusela nikam vracat. A bola som este raz na make- up a vlasy a kyticu som si robila svoju - to som uz mala nachystane.
Odpovedať
Dakujem Vam kocky ☺ Uz len toho mojho na to spracovat ☺
Odpovedať
pppetka5 uplne si vystihla to co si myslim ☺ A krasne fotky ☺
Odpovedať
Profilova fotka
tiez sa ideme fotit v iny den, ale to len z toho dovodu, ze mna zenich uvidi az v kostole, a tiez som skor za kludne pripravy ako stresovat ci stihnem od siedmej rana kadernicku, kozmeticku, fotenie, hosti.. atd.. a tiez sa mi nepaci ked nevesta odide na fotenie pocas vlastnej svadby..
Odpovedať
Profilova fotka
@katikaa222 ano davala som sa licit aj cesat a fotili sme sa 2 mesiace po svadbe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa vysnívaných a vytúžených svadobných fotiek dočkala až po vyše roku od svadby! :) isto sa toho neboj :) hlavne ak budete mať vlastné oblečko, že si nebudeš šaty požiačiavať. nemusíš sa stresovať či výjde počasie a pod
Odpovedať
Profilova fotka
@stanka45 to je jasne ze je to narocne ale tak niektore nevesticky nemaju inu moznost kedze v nedelu sa vacsinou este upratuju veci a pdobne zalezitosti a v pondelok uz musia ist do prace tak sa nemaju ist kedy odfotit.. ale je to narocne
Odpovedať
Profilova fotka
@betusaaa to je jasne ze je to narocne ale tak niektore nevesticky nemaju inu moznost kedze v nedelu sa vacsinou este upratuju veci a pdobne zalezitosti a v pondelok uz musia ist do prace tak sa nemaju ist kedy odfotit.. ale je to narocne
Odpovedať
Profilova fotka
Ako fotograf môžem povedať, že v deň svadby to nikdy nejde podľa programu a snúbenci sú málokedy v úplnej psychickej pohode, akú by fotograf potreboval. Výsledkom toho je, že na fotenie zostáva nakoniec tak 20-30 minút miesto plánovaných 60-90 minút, a fotenie si snúbenci neužívajú tak, ako by si to užiť mohli. Potom, nech je najatý akýkoľvek dobrý fotograf, fotky nebudú také dobré, aké by mohli byť, ak by sa fotilo povedzme deň vopred. Deň vopred by snúbenci určite neboli v takom strese a foteniu by sa v kľude mohli venovať aj 2-3 hodinky. Keď má fotograf čas, dá sa každý záber lepšie premyslieť, v pokoji naaaranžovať a dokonale nasvietiť, čo istý čas trvá, no potom fotky môžu vyzerať úplne inak.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Cauko, my sme to tak mali a bola to dobra volba, vo svadobny den bolo ovela menej stresu a viac casu, nemuseli sme skoro rano vstavat... A navyse- ked bude zle pocasie, da sa to presunúť a hotovo :-) nam to vyslo az na dva tyzdne po svadbe a je to aj prijemne si znovu obliect saty a tak ;-)
Odpovedať
@peterbanos ty si jeden z tych amaterov "bez chrbtovej kosti" co sa tu nukaju ale nemaju zaplateny PRO profil. Kvoli takym ako si ty odchadzaju z tejto stranky skutocni profici. Veru ani sa im necudujem. Este mas tu drzost si vyberat koho budes fotit, tvoja cena "zadarmo" svedci o tom, ze o teba nie je vobec zaujem a takymto pristupom ani nikdy nebude. Zobud sa a vstup si do svedomia chlape...
Odpovedať
@slavka121212 on ma drzost ked si chce vybrat do porfolia ukazkovych ludi a ked si vybera hoci ktory PRO tak to uz drzost neni?
Odpovedať
@stanka45 presne v tomto suhlasim s tebou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 máš pravdu :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?