Marian Csano alebo Jozef Stas (stratená obrúčka) alebo LK studio?

Neviem sa rozhodnúť, všetci majú úžasnú prácu :-) Prosím o rady, skúsenosti s nimi. Ďakujem moc :-)
Odpovedať
Marian Csano fotil mojich svagrovcov, bol perfektny, žiadne prehnane ceny, fotky dodal pomerne rychlo, jeho pristup je skvely a je to aj velky sympos. Odporucila som ho kamaratke aj ta bola spokojna, nás bude fotiť tiež. Takže ja odporúčam Mariána :)
Odpovedať
Profilova fotka
Priznám sa, že sa rozhodujem medzi inými fotografmi, no ak by som mala na výber len z tejto trojice, tak by som si asi tiež vybrala Mariána ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
jednoznacne Marian Csano! my ho sice mat nebudeme, ale bol pre mna hned druhou volbou! je to kvalita verzus cena a komunikacia s nim bola velmi dobra!
Odpovedať
Ahojte dievčatá, keďže nás na rande fotení aj na svadbe fotil Marián Csano, jednoznačne odporúčam jeho!!! Jeho práce je profesionálna a výsledok dychvyrážajúci. Má úžasný priateľský prístup, na fotení vládne dobrá nálada a máte pocit, že sa poznáte už roky. Má množstvo skúseností, vždy Vás dokáže usmerniť tak, aby bol výsledok čo najlepší. Myslím, že fotografie, ktoré sme od neho dostali hovoria za všetko:) Tu je link na môj fotoblog:) http://www.mojasvadba.sk/blog/denisal...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievcata ;) mali sme svadbu v maji a fotil nas Marian Csano. Bol to uzasny den. Spravil nam krasne fotky. Kludne si pozrite moj fotoblog. Mozem ho len odporucit. Atmosfera na foteni bola uvolnena. Marian je velmi prijemny a usmievavy clovek. Ani na chvilu som nepochybovala, ze vysledok bude skvely. Fotil dve moje kamaratky a obe boli velmi spokojne. Ak budeme chciet v buducnosti robit tehulkovske ci rodinne fotografie, istotne oslovime Mariana :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?