Máte nejaké referencie na svadobného fotografa?

Caute, chcela by som vas poprosit o referencie na dobreho fotografa, takeho/taku ktoru ste naozaj vyskusali na vasej svadbe alebo poznate zo svadby kamaratov ci blizkych. Referencie na rofa poznam. Videla som teraz aj dost prac brana herchla, tiez sa mi pozdava. Co poviete? Co dalsi uvedeni na tomto webe? Prosim poradte. Dakujem.
Odpovedať
1
2
36
Profilova fotka
Eno Bernath OMEGA ;-) Ale myslim, ze tato tema je minimalne duplicitna (ak nie tri, styri, pat...), takze Emjee Ti to asi presunie ;-)
Odpovedať
sorry, zabudla som pridat ze len Bratislava a okolie
Odpovedať
Profilova fotka
Kazdy fotograf Ti pride aj do BA a okolia, ak mu zaplatis ;-)
Odpovedať
ano a cena sa tak navysi, preto BA a okolie, ale ked by bol fakt dobry, tak nech to stoji co to stoji :-D
Odpovedať
my sme mali pani Elenu Belkovu a bola skvela :-)...este sa k nej chystame veru na nejake atelierove fotenie pred porodom :-)...kuk nas album a posud sama :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola na kamoskinej svadbe kde bola fotit Golejova. Pacila sa mi jej praca. Akoby tam nebola a predsa bola vsade :-) A stale kontrolovala kde ma veci a kde je kameraman aby sa neskrizili zabery. Pripadalo mi to profesionalne. Nechcem tym uskodit inym fotografom, lebo inych som si tak nevsimala. ;-) Pridavam len skusenost, snad pomoze.
Odpovedať
kazda skusenost urcite pomoze urcite. dakujem. na herchla nema niekto `komentar`? ;-)
Odpovedať
navrhujem pozriet si svadobne albumy a vacsina neviest tam ma uvedeneho fotografa aj to ako s nim bola spokojna, no podla fotiek si tiez mozes spravit vlastny nazor, ci tento fotograf ano alebo nie ;-) resp. v temach, na ktore ti posielam linky si klikni na albumy tych, ktore daneho fotografa ci fotografku chvalia ci hania a posud sama a teraz linky: (kedze vyhladavac nam docasne nefunguje) cechovsky http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... manzelia cerni http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... gerhartova http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... halvonikova http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... husenicova http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... insight http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... laudarova http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... mazak http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... rofo http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... a este su aj (nenasla som temy, ale urcite tu niekde su spominani): herchl golejovci maskalova steinerovci a kopec inych pezinok je blava okolie: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... a este moja osobna skusenost - peter a blanka golejovci
Odpovedať
Ja jednoznacne odporucam Janka Cechovskeho - foti nadherne fotky - par som dala do albumu, este pridam aj z fotenia v Rajeckych Tepliciach. Je sice z Trencina, ale to nieje az tak daleko, ze? A je to este k tomu aj zlaty clovek - vobec nemas pocit, ze sa fotis a vysledok je super!!!
Odpovedať
pocula som ze vela fotografov kopiruje jeden druheho, resp. najcastejsie rofa, co si o tom myslite? organizujeme svadbu na dialku, preto kazdy komentar je pre mna neocenitalna rada. dakujem vsetkym za prispevky.
Odpovedať
no ani by som to nenazvala kopirovanie, skor je dnes taka moda fotit sa, ako kedysi sa fotili nasi rodicia v atelieri pri istych pozach a tie sa potom vesali nad postel.. takze takto by som to nenazvala, ze kopirovanie. okrem toho tie fotky budes mat doma ty. budes mat len a len svoje takze ak sa ti paci nejaka praca a tiez chces mat take fotky, je jedno, ci niekto kopiruje alebo nie, ty budes mat svoje originaly:-) vela stastia zelam..:-)
Odpovedať
tiez pravda luciferova, suhlas ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
;-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
caf ja som mala brana herchla a bola som si nim velmi spokojna - pozri si moj album - mozem len doporucit iv.
Odpovedať
mne sa pacia fotecky od zuzky halvonikovej, brana herchla, janka cechovskeho, aj od manzelov Cernych, samozrejme tymto nechcem znevazit fotky ostatnych fotografov, ktore su tiez v pohode. Podla mna kvalitnych fotografov je dost. Aspon je z coho vyberat. 8-)
Odpovedať
aj my sme mali brana herchla, a boli sme nadmieru spokojni, jeho pracu najdes aj v mojom albume ;-)
Odpovedať
fotky brana herchla sa naozaj pekne, kolko vas vysiel?
Odpovedať
Profilova fotka
ceny fotiek resp fotografa urcite nie su nic tajne ceny fotografov sa pohybuju od 5 az niekde do 20 tisic .... zavisi od toho kto to je, ake ma referencie, prax ale aj od osobne dohody ...staci mu zavolat a spytat sa ... dolezite je aby vam fotograf sadol ludsky ..urcite je potrebne koelkast sa s fotografom stretnut aby i videla ci ste si sadli ci nie ...ja som pred svadbou volala roznym fotorgafom aby som vedela cenu, referencie, pristup a pod....a pri jednom fotografovi tu co ma reklamu na stranke sa mi stalo to ze mi povedal ze "on sa so mnou stretavat nebude, jeho cena je xx , fotky su na webstranke a ked chcem nech mu zaplatim zalohu a on sa potom so mnou stretne..lebo uinac nebude mrhat cas" ...prepacte ale nech by to bol najlepsi fotograf na svete by som ho nechcela .. to co je za pristup? fotenie na svadbe je nieco velmi osobne a potrebujete sa citit dobre a jedna z najdolezitejsich veci je aby vam fotograf sadol ludsky a citili ste sa s nim prijemne a mne brano herchl uplne ....
Odpovedať
Od fotografa na svadbe by som nadovsetko ocakavala ludsky pristup, priatelske chovanie, nenapadnost, ochotu a samozrejme sikovnost urobit nas na fotkach peknymi. Ak by mi nekto povedal ze sa so mnou nechce stretnut, lebo to je pre neho strata casu, tak by som mu asi nieco povedala a urcite by som ho tu nenechala v anonymite. Mne sa celkom paci aj: http://www.mojasvadba.sk/album/album.... http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
koelkast, mne sa asi najtazsie zo vsetkeho zhanal v ramci priprav na svadbu prave fotograf: potrebovali sme niekoho prijemneho, kto sa netvari ako velky umelec a hlavne, kto dokaze napriek 2-hodinovemu pozovaniu neotravit moju lepsiu polovicku... (strasne sa nechcel fotit). ...a nasli sme borisa fojtika. cloveka s velkym C (aj s makcenom, keby som ho mala na klavesnici...) podla mna sa tiez treba stretnut, porozpravat sa, lebo kazdy par sa foti asi uplne inak.
Odpovedať
eleni, aj my mame prave s fotografom najvacsie trable. oni su po telefone/maile mili vlastne vsetci. pre nas je najdolezitejsie vyzerat hlavne prirodzene a nebrat to ako `nutne zlo` ale zabavu. zvazujeme herchla a cechovskeho. co si o nich konkretne myslite? viem ze zalezi od vkusu kazdeho z nas, sto ludi, sto chuti, len ma zaujima vas osobny nazor, ja som si ich pozrela oboch a obaja sa mi zdaju fajn, z ludskeho aj z profesionalneho hladiska. ivetulienka, suhlasim s tebou, hoci fotograf moze byt neviem aky perfektny umelec, dokonca aj charizmaticky clovek, pokial sa nevie postavit k tomu paru ako ku zakaznikovi, tak to nie je dobre a celu jeho reputaciu takto zmaze. tiez mam take skusenosti, preto teraz zhaname fotografa na novo. ale co uz, povedali sme si ze svadbu ako aj jej pripravu si uzijeme, na SR je vela fotografov so `zlatymi rucickami`, len clovek musi mat kontakty, referencie, odporucanie a kusok stastia k tomu. svadba ma byt o radosti a nie o znechuteniach a sklamaniach no nie?
Odpovedať
ivetulienka, kludne si cenu nechaj pre seba asi este trochu viac, ako fotky brana herchla sa mi pacia fotky rofa - ten aj viem co stoji pana herchla sa opytam sam ;)
Odpovedať
...ja by som uz len dodala, ze clovek by nemal vsetko stavit na jedneho dodavatela: zivot je plny nahod a ak sa nahodou (a niekedy sa cloveku skratka lepi na paty smola) stane, ze vybraty fotograf fakt nemoze fotit... co sa potom - svet zruti? cela svadba pokasle? :-. koelkast, vyberies si nakoniec sama - na oboch tu pisu baby len slova chvaly ;-)
Odpovedať
prof v com sa ti pacia rofove fotky viac? cim teba oslovil herchl? o ceny sa `nehasterte` ;-) , zistit cenu stoji jeden telefonat a je to... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mily prof nahodou som dnes hovorila s Branom tak som ho po opisani skveleho svadobneho zazitku aj informovala ze "niekoho" zaujima cena jeho prace ....takze urcite nebude prekvapeny ked mu zavolas a spytas sa :o)))) koelkast - Brana Herchla mozem len doporucit, je naozaj super a aj foto su super - len mu treba povedat predstavu a ostatne ide samo :o) ...robi sa s nim dobre co je zaklad uspechu ..... ale aj rofo, cechovsky maju super foto a su na nich len dobre referencie ... v tejto "top skupine" ako by som si to dovolila nazvat sa podla mna nemozes velmi pomylit, kazdy z nich Ti urobi pekne foto, aj ked kazdy ma nepochybne svoj styl prace ...to uzje potom len o tom kto ma volny termin v kalendari, kto ti ako sadne a aku ma cenu ...
Odpovedať
mame dost jasnu predstavu a hlavne chceme `cely balik`, a la obrad, party + umelecke foto. cena nas az tak nezaujima, samozrejme ale necheme ist skyhigh, no ked vidim ze niekto urobi fotky skvele a este k tomu sa skvelo s tym clovekom citim ja a moj nastavajuci.....no tak nekup to! :-D ivetulienka, je lepsie Brana kontaktovat po maile alebo telefonicky. kedze byvam v zahranici viac mi vyhovuje mail, ale necham si poradit.
Odpovedať
Profilova fotka
mozes ho kontaktovat aj aj - mail aj mobil ma na webe ....
Odpovedať
ano viem, len som sa pytala co je lepsie
Odpovedať
Janko Cechovsky je tiez perfektny clovek - fotenie s nim sme si perfektne uzili a fotky fakt stoja za to! Vsetci co boli na svadbe si pochvalovali - fotil same momentky - ludia ani nevedeli kedy ich odfotil :-D Dokonca bol taky zlaty, ze mi zaviezol svagrinu s malym domov a pockal nanu kym maly zaspi...a priviezol ju spat. To bol uz na ceste domov o tretej rano!!!Jednoznacne ho odporucam.
Odpovedať
1
2
36
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?