Miesto na fotenie - košice a okolie?

baby a hlavne už dámy, ktoré to máte za sebou....mohli by ste tu hodiť nejaké tipy na fotenie? niečo zaujímavé? interiér aj exteriér môže byť.. dakujeeeeeeem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň milá nevesta, veľmi fotogenické miesta nájdete napr. v lesíku pri kaplnke na Bankove. V centre je zaujímavá Hrnčiarska ulica (a na nej Raňajkáreň Rozprávka). Krásny interiér je v novozrekonštruovanom kaštieli v Krásnej. Ak náhodou hľadáte aj fotografa, ohláste sa ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky, ja mam skusenost s fotografom, ktory prisposobuje exterier zalubam svadobcanov, alebo to vymysli kreativne a spontanne. Foti v parku, zahrade a pod., alebo ako sme mali moznost, aj na miniletisku (zenich mal kontakty). Ak by si mala zaujem, napis, dam ti na neho kontakt.
Odpovedať
@miluckatnv woow naozaj super.....my fotografa máme..len si neviem nájsť miesto :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujeme :-) ono miest je vela, kde sa da fotit napr. aj v meste pri nejakej kaviarni, alebo v parku pri mestskej plavarni, park Barca, les, v areali Klatovianky...ono fotograf vie prisosobit fotku a urobit ju tak, ze ani clovek nespoznava, kde sa fotil ;-) tak zelame stastny vyber miesta :-)
Odpovedať
@miluckatnv dakujem....ja by som chcela určite vonku fotky.....chcem ísť na hrnčiarsku..tam je to také iné a pekné....a ešte niekam na lúku vybehnúč......času bude dosť pretože fotíme sa vo štvrtok, takže môžeme pobehať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sarikjanka tak to ste si pekne zorganizovali, toto je ideal pre fotenie, lebo ak je to pocas dna "D", tak zvycajne je realne na fotenie hodinka... drzim teda palce, nech ste s fotografom spokojni ;-)
Odpovedať
@miluckatnv dakujem :)) presne tak..dúfam že to vyjde....ani nerátam s tým, ak počasie nevyjde.....a ja chcem mať naozaj ani nie tak pekné spomienky, ako kvalitné spomienky na to ako sme sa vybláznili a užili si jeden druhého..tak snád aj vyjde :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?