Miesto na svadobné fotenie - Nitra a okolie

Profilova fotka
Ahojte, žienky, potrebovala by som poradiť krásne, romantické miesto na portrétové svadobné fotenie v interiéry aj exteriéry v okolí Nitry. Za všetky odpovede ďakujem :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@16kvetinka taká nitrianska klasika je Dražovský kostolík, Nitriansky hrad, park, kalvária, námestie pred DAB, kaštieľ Mojmírovce, bývalý liečebný ústav v Horných Lefantovciach, Gio Café, Antikvariát Libresso, Biskupský hostinec v parku, atď. Ale vyberajte skôr podľa toho, ku ktorým miestam máte nejaký vzťah :) A neboj sa opýtať aj svojho fotografa, ak je z okolia, určite bude mať nejaké tipy na miesta. Fotograf by to mal mať v oku a bude vedieť, čo vyzerá dobre :) a nebála by som sa ani nejakej obyčajnej lúky alebo lesa, ale to závisí od vás, či k prírode máte taký vzťah :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem, fotograf nie je z okolia :) hľadala som romanticke miesto, nejaky kastiel, kostol, aby sme a nemuseli presuvat. Ale dakujem za vela dobrych tipov :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janamartish a prosim Vas, neviete, ci sa da ist fotit aj na Nitriansky hrad dovnutra?
Odpovedať
Profilova fotka
@16kvetinka to neviem, skús sa opýtať priamo tam. Ale podľa toho, čo píšeš, že romantické miesto, tak možno tie Mojmírovce by boli fajn :) tam sa dá fotiť aj vnútri (za poplatok), je tam aj park, dajú sa nájsť pekné zákutia :)
Odpovedať
Profilova fotka
@16kvetinka Dobrý, ak to máte v lete, odporúčam tu, stojí to zato... Arborétum Mlyňany www.arboretum.sav.sk/
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?