Miesto na svadobné fotenie v Banskej Bystrici

Profilova fotka
Ahojte, viete mi dať niekto typ na miesto na fotenie v Banskej Bystrici? Okrem štandardného Barbakanu. Ďakujem
Odpovedať
Zvolenský zámok, Šachtičky pri koňoch, niekde v prírode. Keď máte svadbu na jar, budú kvitnúť stromy aj kvety bude tých miest určite viac.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
My sme sa chceli fotit pri barbakane a pod pamatnikom, ale na nas datum dali aj radvansky jarmok. Nebola som velmi stastne ze mi obe tieto alternativy padli a z miest v meste nam zostal "iba" mestsky park pri ekonomickej fakulte. ale napokon sme zistili, ze je tam velmi pekne a da sa spravit vela roznych romantickych fotiek s prirodnym prostredim. Mas tam luku, stromy, asfaltove chodnicky, lavicky, ked vystihnes tak aj kvety. a co som si dakedy myslela, ze je velmi tmavy, tak to tak nie je. najdes aj pekne slnecne miesta. a dalsia vec je ze nikdy tam nebudes mat vela ludi ako pod pamatnikom alebo pri barbakane. ps: moje fotky tu budu o cosi neskor
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@enamorada plne s Tebou súhlasím... aj my sme sa fotili v parku pri Murgaške - a je tam fakt krásne a keď máš nápaditého fotografa, ktorý to všetko vie využiť, tak Ti porobí krásne fotky..... :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Ahojte, ak by ste sa chceli inšpirovať miestami na fotenie v BB, na našom webe sme pre vás pripravili mapu z výberom zaručených miest. Kuk: http://www.showcheeks.sk/miesta-niele...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Mate ešte nejake zaujmave inšpirácie na fotenie? A kto mal nedávno svadbu, dá sa dostať na fotenie do Kaštieľa Radvanských?
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte som si spomenula na bistro Le gout, je tam možne spraviť svadobne foto, už sa tam bol niekto fotit?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@masasko nie, neda.. je v rekonstrukcii :(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?