Nájde sa šikovný fotograf na 13.9.2014 do Piešťan?

11. apr 2014120

Nájde sa šikovný fotograf na 13.9.2014 - svadba v Piešťanoch?

• Zdravím, Váš termín mám voľný. Moju prácu aj cenu nájdete na mojej webovej stránke. S pozdravom, J.D.

• Ponúkam Vám naše foto a video služby. V prípade záujmu sa s Vami rada dohodnem 🙂

• @janina2014  Dobry. Urcite sa najde 😉 pozrite si moje prace ak vas oslovia som k dispozicii...

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň, ak by sa vám zapáčil môj štýl, váš termín mám voľný. Do konca marca mám akciu. Môžete pozrieť na mojej webovej stránke v ponuke 🙂

• @janina2014   Dobrý večer prajem, ponúkam vám svoje služby svadobného fotografa, zároveň dávam do pozornosti moju tvorbu, ktorú nájdete, aj na mojom webe. 🙂 Som zo Západného Slovenska a pôsobím na celom našom malom Slovensku. 🙂

• 🙂 Dobrý večer,
    Rád Vám ponúkam naše kompletné služby na Váš svadobný deň.
    S pozdravom

• Dobry den,
    dovolte, aby som Vam ponukol svoje sluzby. Moja firma je na trhu 15 rokov a mame bohaté skusenosti v oblasti svadobnej fotografie a svadobneho videa v rámci celého Slovenska a aj mimo neho. Pracujeme s najmodernejšou technikou. Pozrite si, prosim, našu web stránku.
    Prajem Vam pekny den.
    Palo Kalivoda

• termin mam zatial volny, viac informacii mailom alebo na mojich www strankach 😉

• Dobrý deň, Váš termín mám zatiaľ voľný a ponuku Vám posielam do IP. 🙂

• Dobrý deň,
    Termín mám zatial volný , budem rád ak si pozriete na mojom webe portfólio s cenníkom 🙂

• Dobrý deň, pravdaže sa nájde šikovný fotograf 🙂 . Váš termín mám zatiaľ voľný. Ak sa rozhodnete pre mňa, veľmi sa na Vás teším, ak by ste ma nekomunikovali, zo srdca vám prajem pokojný čas príprav a krásne prežitie Vášho svadobného dňa. 🙂

• Dobrý deň,
    Rád by sme Vám ponúkol novinku na slovenskom trhu v oblasti fotenia svadieb FunFace fotobox. Ide o jedinečne zariadenie vhodné na každú svadbu, párty, oslavu, či firemný večierok. Zábava, fotenie, posielanie foto ONLINE, ako aj tlačenie fotiek, to všetko FunFace fotobox hravo zvládne.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    0903 591 415
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov