Nájde sa šikovný fotograf z okresu Žilina na 10.5.2014?

21. mar 201450

Svadba sa koná v obci Konská (okres Žilina). Hľadáme niekoho za rozumnú cenu, pričom máme záujem o kompletný balíček.

• Dobrý deň! Ponúkame Vám naše služby! 😉

• Zdravim, som zo Ziliny, moju pracu aj cenu najdete na webe. Pokial sa zapaci, som k dispozicii v dany termin. J.D.

• @lucia105  Dobry den, termin volny, pozrite si moje portfolio verim ze na cene sa dohodneme 😉

• Sponzor fóra
  • zdravím, rada Vás nafotím .. s citom a kreatívne 🙂 ..do konca marca mám zľavu 20% na všetky svadobné balíčky. Viac na mojej stránke.

• @lucia105  Dobrý deň prajem, ponúkam vám svoje služby svadobného fotografa, zároveň dávam do pozornosti moju tvorbu, ktorú nájdete, aj na mojom webe. 🙂 Som zo Západného Slovenska a pôsobím na celom našom malom Slovensku. 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov