Nájdem fotografa a kameramana na 7.6.2014?

Profilova fotka
Chcela by som mať svadbu natočenú minimálne s dvomi kamerami full HD. A najlepšie obe spolu aj kamera aj fotenie nech vyjde do tých 700-800 eur ;) Vopred ďakujem za ponuky ;)
Odpovedať
Profilova fotka
asi tam je chyba v roku ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ponúkame Vám naše služby komplet video a foto, možnosť točenia ako druhá kamera aj kamerový žeriav. :-) Pôsobíme na celom Slovensku. Prosím tel. kontakt na Vás nám zašlite na náš e-mail. Zavolám Vám. S pozdravom a želaním pekného dňa Jozef Griger Videofamily
Odpovedať
tiez hladme kameramana na 14.6.2014 do Nitry, cenovo 250- 300e
Odpovedať
nech sa páci, som k dispozícii :)
Odpovedať
Profilova fotka
pozrite si aj moje svadobné fotografie :-) cennik je na mojej webstránke
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň! Naše kompletné služby sú tu pre Vás!
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den pozrite si moje pracu tu na mojasvadba alebo na mojej webstranke po pripade na FB kde je ich viacej :), mam aj kolegu kameramana s ktorym spolupracujem. V pripade zaujmu ma kludne kontaktujte
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, radi by sme Vám ponúkli naše fotografické služby. Video žiaľ nerobíme :-) ale určite Vám budeme vedieť niekoho odporučiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím, ponúkam Vám aj svoje služby a cenovú ponuku som Vám poslal do IP. ;-)
Odpovedať
Foto alebo kamera?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, milá nevesta, ponúkam Vám svoje služby. Portrétne svadobné fotografie môžete mať v cene už od 150,-Eur. Kompletnú ponuku, galériu i cenník nájdete na mojej web-stránke.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dobrý deň prajem, ponúkam vám svoje služby svadobného fotografa, zároveň dávam do pozornosti moju prácu, ktorú nájdete v mojom profile, alebo viac a aj cenník na mojom webe. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, dovolte, aby som Vam ponukol svoje sluzby. Moja firma je na trhu 15 rokov a mame bohaté skusenosti v oblasti svadobnej fotografie a svadobneho videa. Moje posobenie je v ramci celeho Slovenska aj celej Europy. Pozrite si, prosim, našu web stránku. Prajem Vam pekny den. Palo Kalivoda
Odpovedať
Profilova fotka
ponúkam foto služby :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, sme fotografka a kameraman (otec a dcéra). Spolupracujeme s viacerými firmami. V prípade Vášho záujmu budeme radi ak sa na nás obrátite. :) S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Ja osobne netocim ale viem urcite dakoho doporucit. Rad Vam ponuknem moje sluzby.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem. Skúste si pozrieť našu ponuku na našej stránke, myslím že práve pre Vaše požiadavky máme vhodnú ponuku. Točíme dvoma kamerami vo Full HD, máme k dispozicií kamerový žeriav, slider, osvetlenie a samozrejme roky skúseností. Vieme sa prispôsobiť akejkolvke situácii a podmienkam. Štúdio KAMA
Odpovedať
Profilova fotka
Úprimne verím, že nájdete :D
Odpovedať
Ja by som potrebovala kameramana aj fotografa v okoli Žiliny tak okolo 300e...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobry den Skuste u nas , my mame kompletny servis zaruceny - tesime sa na Vas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Rád by sme Vám ponúkol novinku na slovenskom trhu v oblasti fotenia svadieb FunFace fotobox. Ide o jedinečne zariadenie vhodné na každú svadbu, párty, oslavu, či firemný večierok. Zábava, fotenie, posielanie foto ONLINE, ako aj tlačenie fotiek, to všetko FunFace fotobox hravo zvládne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?