Chcela by som mať svadbu natočenú minimálne s dvomi kamerami full HD. A najlepšie obe spolu aj kamera aj fotenie nech vyjde do tých 700-800 eur ;)
Vopred ďakujem za ponuky ;)
Dobrý deň.
Ponúkame Vám naše služby komplet video a foto, možnosť točenia ako druhá kamera aj kamerový žeriav. :-)
Pôsobíme na celom Slovensku.
Prosím tel. kontakt na Vás nám zašlite na náš e-mail.
Zavolám Vám.
S pozdravom a želaním pekného dňa Jozef Griger Videofamily
Dobry den pozrite si moje pracu tu na mojasvadba alebo na mojej webstranke po pripade na FB kde je ich viacej :), mam aj kolegu kameramana s ktorym spolupracujem. V pripade zaujmu ma kludne kontaktujte
Dobrý deň, milá nevesta, ponúkam Vám svoje služby. Portrétne svadobné fotografie môžete mať v cene už od 150,-Eur. Kompletnú ponuku, galériu i cenník nájdete na mojej web-stránke.
Dobrý deň prajem, ponúkam vám svoje služby svadobného fotografa, zároveň dávam do pozornosti moju prácu, ktorú nájdete v mojom profile, alebo viac a aj cenník na mojom webe. :)
Dobry den,
dovolte, aby som Vam ponukol svoje sluzby. Moja firma je na trhu 15 rokov a mame bohaté skusenosti v oblasti svadobnej fotografie a svadobneho videa. Moje posobenie je v ramci celeho Slovenska aj celej Europy. Pozrite si, prosim, našu web stránku.
Prajem Vam pekny den.
Palo Kalivoda
Dobrý deň,
sme fotografka a kameraman (otec a dcéra). Spolupracujeme s viacerými firmami. V prípade Vášho záujmu budeme radi ak sa na nás obrátite. :)
S pozdravom
Dobrý deň prajem. Skúste si pozrieť našu ponuku na našej stránke, myslím že práve pre Vaše požiadavky máme vhodnú ponuku. Točíme dvoma kamerami vo Full HD, máme k dispozicií kamerový žeriav, slider, osvetlenie a samozrejme roky skúseností. Vieme sa prispôsobiť akejkolvke situácii a podmienkam. Štúdio KAMA
Dobrý deň,
Rád by sme Vám ponúkol novinku na slovenskom trhu v oblasti fotenia svadieb FunFace fotobox. Ide o jedinečne zariadenie vhodné na každú svadbu, párty, oslavu, či firemný večierok. Zábava, fotenie, posielanie foto ONLINE, ako aj tlačenie fotiek, to všetko FunFace fotobox hravo zvládne.