Nájdem fotografa na 30.8.2014 z okolia Nitry?

11. apr 201480

Hľadáme fotografa/fotografku z okolia Nitry na našu svadbu, ktorý/á má ešte voľný termín na 30.augusta 2014? Svadba bude v okrese Nitra, externé fotenie by sme radi zrealizovali v Piešťanoch v deň svadby. Za ponuky vopred ďakujeme.

• Ahoj @adinka007  pozri si moje portfolio a ak ta zaujme, nevahaj ma kontaktovat pre zistenie podrobnosti, cestovne naklady do Nitry by boli uz v cene balicku.

Daniel

• zdravím, pozrite si moju stránku, a k tomu mám do konca marca akciu 20%.. na vsetky svadobne baliky 😉

• Dobrý deň, Váš termín mám zatiaľ voľný a rád nafotím Váš veľký deň. Ponuku posielam do IP 🙂

• Sponzor fóra
  • Dobry den,
    dovolte, aby som Vam ponukol svoje sluzby. Moja firma je na trhu 15 rokov a mame bohaté skusenosti v oblasti svadobnej fotografie a svadobneho videa. Moje posobenie je v ramci celeho Slovenska aj celej Europy. Pozrite si, prosim, našu web stránku.
    Prajem Vam pekny den.
    Palo Kalivoda

• Dobrý deň,
    rada Vám nafotím Vašu svadbu ak sa Vám páči moja tvorba. 🙂
    S pozdravom

• Rad vam ponuknem moje sluzby. Som z PN a do NR to mam kusok.

• Dobrý deň,
    Rád by sme Vám ponúkol novinku na slovenskom trhu v oblasti fotenia svadieb FunFace fotobox. Ide o jedinečne zariadenie vhodné na každú svadbu, párty, oslavu, či firemný večierok. Zábava, fotenie, posielanie foto ONLINE, ako aj tlačenie fotiek, to všetko FunFace fotobox hravo zvládne.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Roman Budai
    Celé Slovensko
    Svadobný fotograf
    0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov