Nájdem fotografa na 31.5.2013 zo Zlatých Moraviec či Vrábel?

Už sme oslovila niekoľko fotografov odporúčaných, bohužiaľ majú obsadené termíny a jeden z nich má privysokú cenu. Jednalo by sa o fotenie v parku (Topoľčianky), sv. omša a fotenie pre kostolom s rodinou (spoločné foto). Predstava o fotkách - jednoduché a romantické. Pokiaľ sa niekto ozve poprosím Vás aj o cenu v ip. ĎAKUJEM
Odpovedať
Profilova fotka
Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady. Pozrite si naše fotogalérie a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.
Odpovedať
dobry den, pozrite si moju pracu. v pripade, ze sa vam budu fotky pozdavat, napiste mi :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, rada Vám ponúknem naše foto a video služby. V prípade záujmu Vám odpoviem na akékoľvek otázky. Taktiež nemáme problém za Vami pricestovať. Spolupracujeme s viacerými ľuďmi a firmami :) S pozdravom Lucia Laczová
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, veľmi rád pre Vás nafotím Vašu svadbu. Nie som priamo z Vášho kraja, ale nie je problém vycestovať kamkoľvek. Prosím pozrite si môj profil. Cenu posielam v IP. Pokiaľ Vás moja ponuka zaujala môžete ma kontaktovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobrý deň, radi Vám svadobný deň krásne zdokumentujeme Navyše máte 3 samostatné fotografovania v cene jedného.
Odpovedať
Profilova fotka
V prípade, že Vás moje portfólio zaujalo, neváhajte ma kontaktovať. Rád poskytnem bližšie informácie.
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný večer. Ponúkame Vám naše služby foto video. v prípade záujmu Nás kontaktujte. s pozdravom SK
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobrý deň , taktiež by som vám rada ponúkla aj moje služby v každom svadobnom balíčku máte možnosť fotenia vašich portrétov aj mimo svadobný deň pracujeme vždy dvaja aby ste mali zachytené aj všetky drobné momentky z vášho dňa D. Ponúkam vám nevšedné fotenie pri ktorom sa zabavíte a budete mať aj krásne spomienky nie len fotky v albume. Akk by vás moja ponuka zaujala rada vám odpoviem na všetky vaše otázky.
Odpovedať
Profilova fotka
Krásne Vás pozdravujem, som zo Zlatých Moraviec a Topoľčiansky park poznám veľmi dobre. Myslím že romantické fotografovanie je presne moja parketa :-). Vždy sa snažím fotografovať svadobný príbeh. Mojim cieľom je zachytiť Vašu krásu, vzájomnú lásku a emócie - to všetko cestou umenia (rekvizity nám môžu slúžiť len ako doplnok). Preto ak hľadáte fotky plné ducha a kreativity, neváhajte ma kontaktovať. Vás termín mám zatiaľ voľný. Ak sa vám páči moja práca, už teraz sa teším na stretnutie. Zatiaľ Vám prajem pokojné prípravy. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?