Dobrý deň,
radi by sme Vám ponúkli naše služby. Sme dvaja vyštudovaní profesionálni fotografi- manželia, ktorí ponúkajú originalitu a štýl do vašich svadobných fotiek. Sme priamo z BB. Pre viac info navštívte našu stránku :)
Dobrý večer, dovoľte, aby sme Vás oboznámili s výhodami nášho fotografovania.
Okrem toho, že sme priamo z BB a dôverne poznáme široké okolie, ponúkame Vám 3 fotenia v jednej cene !
Samozrejmosťou je profesionálny prístup, dvaja fotografi a originálne spracovanie.
V prípade záujmu Vám radi odpovieme na vaše otázky.
Dobrý deň , taktiež by som vám rada ponúkla aj moje služby v každom svadobnom balíčku máte možnosť fotenia vašich portrétov aj mimo svadobný deň pracujeme vždy dvaja aby ste mali zachytené aj všetky drobné momentky z vášho dňa D. Ponúkam vám nevšedné fotenie pri ktorom sa zabavíte a budete mať aj krásne spomienky nie len fotky v albume. Akk by vás moja ponuka zaujala rada vám odpoviem na všetky vaše otázky.
Dobrý deň, špecializujem sa na svadobnú fotografiu, pozrite si môj web alebo portfólio prípadne hodnotenia na FaceBook stránke , ak Vás moje práce zaujmú, veľmi rád nafotím Váš veľký deň...
Dobrý večer,
ak by Vás naša tvorba zaujala rada Vám odpoviem na akékoľvek otázky. V prípade Vášho záujmu nemáme problém za Vami pricestovať :)
S pozdravom
Dobrý deň, som zo Zlatých Moraviec, ale pôsobím na celom Slovensku. Ponúkam fotografovanie Vášho jedinečného svadobného príbehu. Mojim cieľom je zachytiť Vašu krásu, lásku, emócie - to všetko pomocou príbehu a cestou umenia. Preto ak hľadáte fotky plné ducha, neváhajte ma kontaktovať . Vás termín mám zatiaľ voľný. Ak sa vám páči moja práca, už teraz sa teším na fotografovanie Vášho svadobného dňa. Zatiaľ Vám zo srdca prajem pokojné a radostné dni príprav.