Nasiel by sa volny fotograf na 6.6.2015 v Bratislave?

7. máj 201580

Dobry den,
hladam fotografa, ktory nie je obsadeny na termin 6.6.2015. Svadba sa bude konat v Bratislave. Prosim info o cenach a sluzbach do spravy.
Dakujem

• Pekný deň, skúste pozrieť moje práce. Termín mám zatiaľ voľný. 🙂

• Dobrý deň,
    ak máte záujem o naše služby rada Vám odpoviem na Vaše otázky. Váš termín máme zatiaľ voľný. 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom

• Zdravím Vás, termín mám ešte voľný, rád vám ponúknem svoje služby. Info o cene som Vám poslal do pošty.

• Sponzor fóra
  • Radi prídeme na Vašu svadbu, Vaš profi team,
    Profesionálne spracovanie fotografií a videa. Svadobné foto od 265 EUR, Svadobný film od 299 EUR

• Dobrý deň váš termín mám zatiaľ voľný a rada by som vám ponúkla naše služby , Teraz svadobné fotenie aj s 30% zľavou

• V prípade vášho záujmu a stručnej bližšej špecifikácie požadovaného rozsahu fotenia vám obratom pošlem cenovú ponuku.
    Ukážky mojej práce nájdete najmä na mojej webovej a facebookovej stránke. Ďakujem a prajem pekný deň.

• Dobrý deň, možno sa Vám zapáčia naše fotografie. Sme pár svadobných fotografov Jana a Peter -Pier photography, nech sa páči viac fotiek, info aj svadobný cenník nájdete na našom webe. Želám pekný deň 🙂

• No hlavne ani neuvazujte nad fotografkou Lenka Kosicka. Maximalne sme na nu nahnevani, absolutne neprofesionalna fotografka, dnes sme po 7 mesiacoch dostali fotky s albumom nad ktorym sa nam pozastavil rozum, totalne obycajny a skaredy. Komunikacia s nou je nulova, riesi si svoje sukromne problemy namiesto prace. Dva mesiace nam nedvihala telefony, ani neodpovedala na sms ani maily. Prachy zobrala a tym to pre nu haslo.
    Tuto pani fotografku neodporucam ani svojmu nepriatelovi!!!! Fotografku KOSICKU nikdy viac!!!!!!

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov