Nespolahliva fotografka KOSICKA

Profilova fotka
Mile nevesticky, pisem Vam vlastnu skusenost s nasou pani svadobnou fotografkou. No hlavne ani neuvazujte nad fotografkou Lenka Kosicka. Maximalne sme na nu nahnevani, absolutne neprofesionalna fotografka, dnes sme po 7 mesiacoch dostali fotky s albumom nad ktorym sa nam pozastavil rozum, totalne obycajny a skaredy. Komunikacia s nou je nulova, riesi si svoje sukromne problemy namiesto prace. Dva mesiace nam nedvihala telefony, ani neodpovedala na sms ani maily. Prachy zobrala a tym to pre nu haslo. Tuto pani fotografku neodporucam ani svojmu nepriatelovi!!!! Fotografku KOSICKU nikdy viac!!!!!!
Odpovedať
1
2
Vies dat aj foto? A ako si bola spokojna s Castelom? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež sa prikláňam k prosbe zverejniť pár foto, pretože tu na stránke má naozaj veľmi pekné fotografie profesionálne na vyššej úrovni. Fotoalbum ťažko hodnotiť, neviem na akých podmienkach ste boli dohodnuté...
Odpovedať
nechce sa mi verit, ona ma nadherne fotky, bez dokazov je to len osocovanie :-o
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa nemylim, fotky su tu: https://www.facebook.com/media/set/?s... Fotky su myslim ok-pekne, teda minimalne tie zverejnene...neviem ake boli ostatne a na akych podmienkach ste boli dohodnuti. Aj ked je pravda ze 7mesiacov je dost dlha doba....no mozno mala nejaky vazny dovod. Ale komunikacia je dolezita, nedvihanie telefonov nikdy nerobi dobrotu! :)
Odpovedať
@zuzanabn fiha tak to som aj ja z askocena, na nu som doteraz pocula iba chvaly... :-.
Odpovedať
no baby, aj ja som trosku zaskocena, lenze si myslim, ze kazda minca ma dve strany ;-) a podla toho, co vidim tie fotky ako aj inych nevesticiek od tej fotografky, tak asi problem bude niekde inde. Nechcem sa tu nikoho zastavat ani hanit, ale nikdy by sa nemalo nieco posudzovat iba z jednej strany a uz vobec nie tu verejne, pokial ludia skutocne nevedia o aky problem tam ide a nidy ani vediet nebudu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
podľa máte fotky veľmi pekné, čas dodania by rozčúlil každého
Odpovedať
Krásne fotky!
Odpovedať
Profilova fotka
tiez nechcem nikoho zastavat ale podla fotiek vidim ze fotografka si svoju pracu odviedla velmi slusne. Cas dodania je dlhy ale ako tu pisali minca ma dve strany a prepac ale myslim ze u kazdeho je rodina a problemy s nou na uplne prvom mieste. Priznam sa ak sa u mna nvyskytli napr nejaky vazny zdravotny problem urcite by sa mi to nechcelo rozmazavat s kadekym...max by som neveste napisal ze riesim neodkladny rodinny problem a ze sa ozvem hned ako to bude mozne...je tazko vsetko posudzovat iba z jednej strany ale myslim ze jedine na co mozes nadavat je asi len doba dodania nakolko album som nevidel a neviem na com ste boli dohodnuti...
Odpovedať
@zuzanabn ak su to tie fotky co sem dala shphoto, tak su velmi pekne, vobec nie skarede. album neviem posudit.
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne sa zdaju tie fotky pekne. Ale ta dodacia doba a sposob komunikacie je fakt neprofesionalny
Odpovedať
Profilova fotka
Pozrel som si fotky co boli uverejnene cez face a nemyslim si ze by to bola katastrofa prave naopak. Co sa tyka pristupu ku klijentovi tazko sa vyjadrovat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Pre vsetkych: pisala som o albume ze sa nam nepaci aky nam kupil nie o fotkach... Ano fotky su krasne... Tato minca ma zial len jednu stranu a to jej nezodpovednost... Skuste si to na vlastnej kozi a potom mi napiste!!!!
Odpovedať
@zuzanabn ved album sa da reklamovat, hlavne ze mate pekne fotky... tie keby sa nepodarili tak s tym by ste uz nic nenarobili
Odpovedať
Profilova fotka
ako ja myslim ze zakaznik moze byt rad ak v cene dostane aspon nejaky album. Je kopa fotografov ktory to maju za priplatok. Osobne co ja davam album tak zakaznik si vybrat nemoze...proste dostane nejaky a hotovo. Chvalabohu sa zatial nikto nestazoval :) teda aspon sa to ku mne nedostalo :D
Odpovedať
Ja teda neviem, čo je dôležité na práci fotografa... ? Výsledok a tým sú fotky!!! Tie sú krásne, ale rozčuľovať sa nad albumom....možno sa netrafila do tvojho vkusu.... ozaj, odfoť ten album určite sú tu viacerí zvedaví na tú katastrofu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja sa chcem Lenky zastat... my sme ju mali... je to zlata baba, fotenie bolo super, priatelske a pohodove... fotky su uzasne a nasa fotokniha sa paci nam aj vsetkym, ktori ju videli... svadbu sme mali 9.8.2014 a fotky aj s knihou sme dostali zaciatkom januara tohto roku... nie kazdy ma rovnaky vkus, tak zrejme neodhadla ten vad, ked vam robila knihu... ved si ju spravte podla seba... je vela stranok, kde sa to da spravit... je pravda ze na maily a telefonaty neodpovedala hned, ale ozvala sa nam alebo neskor sme sa uz dovolali... je to zlata baba a aj vdaka nej sme si svadbu uzili a ja ju mozem len odporucit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
s @lenkakosicka som mal moznost spolupracovat, je to velmi charizmaticko-sarmantno-prijemny clovek plny entuziazmu :-)
Odpovedať
Milí páni fotografi, ruku na srdce, pokiaľ by to bolo naopak a Vám by zákazník dlžil peniaze 7 mesiacov po odovzdaní fotiek, bolo by Vám jedno, či zákazníci sú charizmatickí, príjemní, či majú rodinné problémy... Tiež by ste o zákazníkoch nehovorili v dobrom... @zuzanabn Dobre, že si to tu napísala. Pre mňa osobne je aj prístup dodávateľa dôležitý.
Odpovedať
Profilova fotka
Mnohi z nas to pochopili tak ze nielen komunikacia zlyhavala ale aj samotna tvorba fotografky ked odovzdala album. Vacsina z nas tu pise ze ma peknu pracu. Co sa tyka casu odovzdavky je to vec dohodi. Poznam niektorych co maju bezne polrocny cas na odovdanie zakazky. Spytam sa naco platitite celu sumu predom na to su predsa zalohy a potom aj dodavatel je donuteny odovzdat svoju pracu co v najrychlejsom termine aby dostal zvysok penazi.
Odpovedať
mne by sa nechcelo cakat dlhsie ako mesiac. Potom by som na tom z trucu len chyby hladal. Ved to nikto nerobi pre pekne oci, ale za peniaze
Odpovedať
Na tento problem sa da pozerat z dvoch stran. Fotograf bude tvrdit, ze dolezity je vysledok, co je velka pravda. Zakaznik bude tvrdit, ze dolezite je dodrzat stanovene podmienky, teda aj lehotu dodania tovaru ci sluzby, co je tiez pravda. Vseobecne z psychologickeho hladiska plati, ze podpriemerne fotky dodane do 2 tyzdnov maju ovela vacsi uspech ako akekolvek dobre fotky dodane po polroku. 7 mesiacov je extrem a v pripade, ze nebola odkomunikovana dohoda a suhlas na takuto lehotu z dovodu takeho ci onakeho mal by mat zakaznik takuto extremnu cakaciu dobu vykompenzovanu v podobe zlavy, resp. inak.
Odpovedať
Pre objetivitu by sa tu zisla informacia, na akych podmienkach ste boli dohodnuti. A co konkretne nebolo dodrzane. Lebo fotky mi amaterske nepripadaju a tazko {bez dokazu} uverit, ze niekto kto ich fotil by uplne sfusoval album alebo fotoknihu. Plus na FB boli uverejnene v marci a ak spravne pocitam to je cca 5 mesiacov od svadby, nie 7. Je samozrejme mozne, ze niekde nastala chyba ale na mieste autorky by som taketo verejne negativne recenzie pisala s chladnou hlavou a podporila ich faktami miesto vykricnikov.
Odpovedať
Profilova fotka
Pokial sa niekomu snazite dovolat 20x za den a nedviha telefon dva mesiace a vy neviete co sa deje, chcela by som vtedy vidiet Vase reakcie. Tu nejde ani tak o ten album ale o ten pristup fotografky a potom. Jednoducho mi napise z cista jasna ze je to v tom chlap a ze sa ospravedlnuje. Preco by malo klienta zaujimat co si ona robi v sukromi. Dohoda bola ze nam posle fotky tyzden po zverejneni na facebooku. To je jedno, nas tato pani fotografka hlboko sklamala a mame dozivotny zazitok a spomienku na nasu svadbu, ako aj ponaucenie do zivota.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanabn takže nakoniec nálada na svadbe úžasná, vidno to, lebo pani fotografka dokázala emócie zachytiť vo fotografiách, fotky nádherné, album pravdepodobne tiež...jediný problém, nedodržanie termínu z osobných dôvodov pani fotografky. Verím, že Vás to spravodlivo nahnevalo, ale bolo by rozumnejšie kritiku napísať až po odznení hnevu, aby bola vecná a nehraničila s osočovaním. Bolo by od Vás celkom spravodlivé, keby ste vo svojom odporúčaní na fotografku upravili text - nie že 7 mesiacov po svadbe a fotky stále nikde, pretože ak boli v marci na Facebooku, určite ste ich videli aj Vy, ale koľko ste na dodanie výsledného produktu čakali oproti dohode.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanabn verím ze hnev je oprávnený bola by som taka istá a nech sa na mna nikto nehneva ale ak da fotograf fotky najskôr na fb a az potom ich doručí mne pride mi to totálne neprofesionálne snáď mame právo mat fotky najskôr my az potom nejaká trápna sociálna sieť...
Odpovedať
Profilova fotka
@januskaamirusko neverím, že fotografie boli zverejnené bez súhlasu zákazníčky, je to vec dohody...ja osobne posielam priebežne fotky na mail a ak chcem nejakú fotečku zverejniť na FB, samozrejme si vypýtam súhlas nevesty ;-)
Odpovedať
Tak 7 mesiacov a nezdvihat telefon je dost blbe.
Odpovedať
Fotky krásne ale cakat sedem mesiacov??? Aj dva je vela!!! A nedvihat telefón??? Velmi zly pristup od fotografky, mna by to tiez velmi nahnevalo takže davam za pravdu neveste. A dalsia vec je ze by som fotografa vyplatila az po odovzani fotiek a nie predtým. By si lepsie rozmyslel ci by mu to trvalo toľko mesiacom @zuzanabn
Odpovedať
Profilova fotka
7 mesacna cakacia doba je dost dlha.....ale pytam sa, preco ste jej zaplatili dopredu za nieco,co ste v rukach este nemali.....jasne, Vase peniaze, ale troska trufale dat dopredu peniaze.....
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?