Originalne novomanzelske fotky

caute, kamoska sa vydava a chcela by napad na svadobne fotky. Nechce nic v kastieli alebo parku, ako to ma pol mesta. dajte napad (teoreticky moze byt park, ale nieco originalne...)
Odpovedať
čauky, my měli na hokejovém stadionu, na fotbalovém hřišti, pak vystřelovací konfety byly super fotky, u jezera na molu + sme využili různé rekvizity na focení třeba starý kufr a velký papír s nápisem cesta do manželského života - fotka v pohybu jak jdeme....
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ak chce foto co nema nikto nech si urobia vylet niekam za hranice....
Odpovedať
mozno je dobre sa neinspirovat, ale vymyslet to od nuly. Lebo ked si niekto mysli, ze stary kufor alebo gumaky su originalne tak takych fotiek su tony
Odpovedať
@illyria a taketo nieco by sa ti nepacilo? sikovny fotograf ti nafoti pri takychto kulisach vela krasnych fotiek :-) alebo zober fotografa na svadobnu cestu aj svadobne saty a oblek a spojte prijemne z uzitocnym :)
Odpovedať
Profilova fotka
originálnymi sa fotky ľahko môžu stať keď sa na fotenie použijú rekvizity, ktoré súvisia so spoločným hobby snúbencov, alebo niečim čo je im vlastné...trebárs ak chodievajú na golf alebo tenis tak vziať na fotenie športovú výstroj a podobne :-)
Odpovedať
Tu treba zacat od seba sameho, kedze originalne fotky robi hlavne to co je na fotkach, teda samotny par. Uz samotne pytanie si napadov od inych nie je originalne. Musia to chciet hlavne oni a teda aktivita musi ist v prvom rade od nich.
Odpovedať
@illyria presne ako hovori @almapix, netreba sa sialene hnat za "originalitou", ten pravy original ste vy dvaja a to co je vo vas, staci to iba ukazat ! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My plánujeme nejaké fotky s našimi notebookmi ako hráme hry a podobne (spoznali sme sa v PC hre a je to naše spoločné hobby), takže tak ako píše @lillyanna, nájdite si niečo, čo vystihuje a baví vás oboch :) Každopádne všetky vaše fotky budú originálne, lebo na nich budete vy dvaja :)
Odpovedať
dakujem za nazory! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Co je originalne mozno iba to co nik nechce.
Odpovedať
@markolino ja len dufam, ze vy nie ste fotograf ... lebo vas postoj je smiesny a na vazne zamyslenie
Odpovedať
Článok sa načítava...
este poznamka k originalite, fotky robte s vedomim, ze budu pre Vas a pre rodinu, nie pre palce hore na mojasvadba, alebo na facebooku, lebo vo virtualnom svete sa "trendy" a nazory na originalitu menia z tyzdna na tyzden, ak sa vobec niektore veci trendom daju nazvat
Odpovedať
keby som mala svadbu na jesen,tak by som sa fotila niekde vo vinarskom sade k tomu pekne naaranzovane sudy.paci sa mi styl shabby chic,takze v takom duchu by som ladila aj fotky.mne je v podstate jedno,kde budu fotky,len nech to ma zmysel a nebudem sa fotit koli tomu,aby ludia hikali nad nasimi fotkami.chcem mat peknu spomienku a budeme sa fotit pri veciach,ktore su nam blizke napr. pri skladani nasich oblubenych puzzle atd
Odpovedať
Profilova fotka
@mo_tylik Mam pocit ze ste to vobec nepochopili alebo ja som to napisal v prilis skratenej podobe. Ale dopisal to za mna dobre Almapix. Proste to co povazujete za originalitu uz bolo. Vlastne co je originalita ? A musim povedat ze som fotograf stacilo si pozriet profil ale to ste urcite uz urobili. Skuste sa radsej pozriet do dejin umenia a mozno originalnost pochopite lepsie. OD kubizmu nic originalne nevzniklo vsetko ostatne je spravnou kombinaciou. Dam Vam sancu ukazte mi originalneho fotografa kludne s celeho sveta.
Odpovedať
Profilova fotka
@dianka48 Dianka to velmi pekne poradila ide o kreativitu a spolupracu s fotografom. Robte a vymyslajte fotografie ktore su vam blizke a sa s nimi stotoznujete. Existuju aj portaly v zahranici kde sa mozete inspirovat su tam fotografi z celeho sveta teda mozete nadobudnut prehlad ako funguje svadobna fotografiaaj mimo SK. https://mywed.com/cs/ http://www.wppionline.com/index.shtml http://www.fearlessphotographers.com/
Odpovedať
dost velky priestor dava originalite napriklad reklama. Tam sa foti nejaky zaber do mrtva kym neni zakaznik spokojny. Svadba je relativne obmedzeny casopriestor, kde okrem ineho musi hrat do karat aj stastie, pocasie, spontanne situacie a hlavne svadobny par. V podstate vela krat je vysoky vykon uz to, kde sa podari par nafotit aby sa tam normalne tvarili a nie sa vycerpat hladanim miesta, kde nikto nikdy nebol. Radsej mat poriadnu vyrazovost pred bielou stenou ako gycove fotky v kamenolome s fuzikmi na palicke.
Odpovedať
@mo_tylik no praveze asi je fotograf a prave preto je podla mna jeho prispevok viac ako vhodny :-) ja teda fotograf nie som ale mam zalubu v krasnych momentkach a viem ich aj ocenit ale zial zistujem, ze to co sa tu mnohymi kockami povazuje za "originalne" je iba honba za lajkmi na FB a MK tak ako pise @almapix a v mnohych pripadoch uz iba bezduche klise a divadlo ! @markolino
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravicko, pozrite moj profil. S fotkami aj fotografom budete urcite spokojni ;) Mam rad nezvycajne fotky a fotomontaze, takze by sme vedeli vymysliet nieco speci.
Odpovedať
Profilova fotka
my chceme skakat do jazera, niekomu to mozno pride uletene ale nam sa to paci :-)
Odpovedať
@1petra5000 nie je to uletene, je to super :) bude to vyzerat urcite dobre! :)
Odpovedať
Profilova fotka
@1petra5000 aj ja svoje nevesty nahováram, ešte sa mi to nepodarilo...závidím Vášmu fotografovi :)
Odpovedať
Profilova fotka
Benátky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
napr...nieco z mojej prace.. fantazii sa medze nekladu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?