Pekné miesto na fotenie v Prešove a okolí

Neviete o peknom mieste v Prešove a okolí, kde by boli spravené pekné svadobné fotky? Prešov je krásne mesto, ale fotiť sa v meste pri fontáne veľmi nechcem. Poradíte mi kde inde prosím?
Odpovedať
Profilova fotka
Staci sa spytat fotografa co Vas bude fotit ci ma mieste alebo to zistite jednoducho pozrite si jeho fotografie :)
Odpovedať
noo..ja odporucam hotel kastiel fricovce***..ale od PO je to dobrych 20 km aj ked je to tusim okres PO..je tam nadherne..budem tam mat svadbu, tak viem o com hovorim :D..niektore nevesty z inych miest sa tam chodia tak isto fotit, no samozrejme ze priplatok.(zrejme nejakych 20e)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla toho co chcete :-) my sme chceli fotky vonku :-) a boli sme sa fotit v Podhradiku,pri a v lese,na konci dediny,pozri si kludne moj album :-) ak budes chciet vediet kde to presne je,napis :-)
Odpovedať
Ďakujem krásne. :) Ja by som sa aj spýtala fotografa, ale nie je z východného Slovenska, takže si máme vybrať my.
Odpovedať
Profilova fotka
@riddicka Pekných miest je veľa, závisí na charakteru, čo chcete na fotkách mať - prírodu, mestské prostredie, historická budova (zámok, hrad), to všetko v okolí niekoľkých km hravo nájdete. Skúsený fotograf si už potom nájde také miesta, aby ste boli s fotkami spokojní.
Odpovedať
Profilova fotka
A tu si ešte môžte vybrať z týchto tém: http://www.mojasvadba.sk/forum/fotogr... http://www.mojasvadba.sk/forum/fotogr... Dobré svetlo a pekné fotky prajem. S pozdravom, Ján Senčák
Odpovedať
Ďakujem krásne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?