Skúste si pozrieť našu tvorbu tu na mojasvadba.sk :-) BB nie je ďaľeko, vedeli by sme prísť a na cene sa môžeme dohodnúť. Váš termín máme zatiaľ voľný. Prajem pekný deň. S pozdravom Samuel :-)
Ja hľadám fotografa tiež do BB na 14.9. 2013, ale nechcem klasické fotografie ale skôr reportážne aby dokázali nahradiť aj video. Nepoznáte nieko?
A vjerka22 máte už kapelu?
dobrý deň ak máte radi príjemne fotenie a hlavne nie v zaužívaných pózach fotografov z 80 rokov tak vám budem rada k dispozícií fotografiu som študovala na škole mám za sebou už dosť svadieb a zastial spokojné nevestičky rada vám ponúknem moje služby s pozdravom Jančichová
@vjerka22 Dobrý deň, ak ste si ešte nevybrali , dovoľte aby som svojou troškou do mlyna prispel aj ja
- ponúkam kvalitné služby za prijateľné ceny. - portfólio si môžete pozrieť na mojasvadba , alebo na súkromnom webe.
ostávam s pozdravom
g.
Dobry den prajem, som svadobný a portrétny fotograf z Košíc a Váš termín mám zatiaľ voľný. Pokiaľ sa Vám moja práca bude páčiť, ktorú nájdete na www stránke, môžete ma kľudne kontaktovať napr. cez email.
Vrelo Ti odporúčam Radovana Briesa z BB. Jeho práce sú vždy nápadité, málokedy sa opakuje. Fotenie bolo zábavné, nenásilné. Pozri si jeho práce na www.fotorado.sk, prípadne iné stránky - nájdeš cez vyhľadávač....
Ak budeš mať záujem, pošlem kontakt ;-)