Poradíte fotografa na 1.6.2013 do Banskej Bystrice?
- PRO
Skúste si pozrieť našu tvorbu tu na mojasvadba.sk
BB nie je ďaľeko, vedeli by sme prísť a na cene sa môžeme dohodnúť. Váš termín máme zatiaľ voľný. Prajem pekný deň. S pozdravom Samuel
26. mar 2013 - Sponzor fóra
- PRO | www.nika-art.sk
dobrý deň ak máte radi príjemne fotenie a hlavne nie v zaužívaných pózach fotografov z 80 rokov tak vám budem rada k dispozícií fotografiu som študovala na škole mám za sebou už dosť svadieb a zastial spokojné nevestičky rada vám ponúknem moje služby s pozdravom Jančichová
26. mar 2013 - PRO | www.guardo.eu
@vjerka22 Dobrý deň, ak ste si ešte nevybrali , dovoľte aby som svojou troškou do mlyna prispel aj ja
- ponúkam kvalitné služby za prijateľné ceny. - portfólio si môžete pozrieť na mojasvadba , alebo na súkromnom webe.
ostávam s pozdravom
g.31. mar 2013 Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
4. apr 2013Vrelo Ti odporúčam Radovana Briesa z BB. Jeho práce sú vždy nápadité, málokedy sa opakuje. Fotenie bolo zábavné, nenásilné. Pozri si jeho práce na www.fotorado.sk, prípadne iné stránky - nájdeš cez vyhľadávač....
Ak budeš mať záujem, pošlem kontakt15. apr 2013
Ahojte, hladame sikovneho fotagrafa/fotografku na svadbu v BB dna 1.6.2013. Dakujeme