Poraďte fotografa z okolia Spišskej Novej Vsi na 30.8.2014

Mam problem najst fotografa na nasu svadbu je mozne ze vsetci su uz obsadeny??? svadba sa kona 30.08.2014
Odpovedať
Profilova fotka
Momentálne ma napadá Pluto foto, Matúš Pramuka, Pechy photo, Jozef Brajer, Marek Zalibera, Korad production...
Odpovedať
Braňo Hanus, MAYO studio
Odpovedať
ponukam aj svoje sluzby :)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikamelegova Dobry den, som fotograf zo SNV a KE a Vas termin mam volny. Poslal som Vam spravu do IP:)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikamelegova
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň! Naše služby sú tu pre Vás!
Odpovedať
Profilova fotka
@monikamelegova Dobrý deň milá nevesta, ponúkam Vám svoje služby. Na termín 30.8.2014 mám predbežných záujemcov, no zatiaľ nepotvrdili záväzne objednávku, čiže ak sa rozhodnete rýchlo, som tu pre Vás :) Kompletnú ponuku mojich služieb, galériu i cenník nájdete na mojej web-stránke. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.
Odpovedať
Profilova fotka
@lili205 dokonca v SNV su az dvaja Matusovia Pramukovia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikamelegova Prepáčte, musím stihanuť svoju ponuku. Iná nevesta si práve rezervovala Váš termín. Prajem Vám všetko dobré, nech nájdete fotografa presne podľa svojich predstáv!
Odpovedať
Profilova fotka
@monikamelegova Dobrý deň prajem, ponúkam vám svoje služby svadobného fotografa, zároveň dávam do pozornosti moju prácu, ktorú nájdete v mojom profile, alebo viac a aj cenník na mojom webe. :) Pôsobím na celom našom malom Slovensku. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?