Poraďte kameramana a fotografa na svadbu 7.7.2017

17. feb 201717

Dobry den mame svadbu 7.7.2017 v Klobusiciach(Ilava) hladame dobreho kamerana spolu s fotografom. Dakujem

• Dobrý podvečer
    Sme manželská dvojica fotografov a pôsobíme na celom území Slovenska
    Skúste si pozrieť ukážku z našej práce a v prípade akýchkoľvek otázok nas neváhajte kontaktovať
    S pozdravom
    Mirka a Maťo

• Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Pozrite si moju tvorbu na Facebooku. Keď budete mať akékoľvek otázky, rád Vám odpoviem.
    Martin

• @domi777  ahoj, pozrite si moje fotky na webe, ak sa budú páčiť, budem rád ak ma kontaktujete. Termin mam volny.

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň, rád Vám ponúkneme svoje služby kamera + foto, bezkonkurenčné ceny na dohodu, aby boli výhodné pre Vás !
    Som skúsený kameraman s dlhoročnými skúsenosťami a pohybujem sa po celom Slovensku . Spolupracujem s viacerými hudobníkmi, starejšími a fotografmi, majiteľmi reštaurácií a pod...
    Viem zabezpečiť dobrú hudbu, živú aj DJ, starejšieho, kameramana a fotografa. Viem poslať ukážkové linky na Hudobníkov a Kameramana všetko veľmi seriózne ceny, ceny si vieme tak dohodnúť, aby vyhovovali Vám!!! Vysoká kvalita práce ! Ozvite sa všetko Vám zabezpečím, Vaša spokojnosť, bude aj mojou !!!
    S pozdravom Maroš

• Dobrý večer, Váš termín máme voľný. Našu prácu si môžete pozrieť na našom webe alebo blogu, ak sa Vám páči, kontaktujte nás a rady poskytneme podrobnejšie info. V prípade záujmu, spolupracujeme s video štúdiom zo Žiliny. R. 🙂

• Dobrý deň. Pozrite si naše portfólio, ak by Vás naša práca zaujala, určite nás kontaktujte.

Za veľmi exkluzívnu cenu Vám vieme momentálne zabezpečiť v našej SVADOBNEJ AKCII - kameraman + fotografa.

S pozdravom video-štúdio MAVEX 😎

• 😉

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Sme tu pre Vás!

• @domi777  Pekný večer prajem, Váš termín mám voľný. Pokiaľ Vás moja práca zaujme, rád poskytnem foto služby. S pozdravom

• Dobrý deň,
    veľmi rada Vám ponúknem naše služby foto a video.
    V prípade, že Vás zaujíma cenník a informácie o našej práci napíšte mi prosím IP alebo email. 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom

• Budeme radi ak nazriete na naše portfolio 🙂

• Taktiež vám rada ponúkam naše služby sme mladá dvojka ktorá rada vymýšľa ak by sa vám naša tvorba páčila sme tu pre vás 🙂

• @domi777   Dobry den, skuste u nas 😉

• Dobrý deň. Pozrite si naše portfólio, ak by Vás naša práca zaujala, určite nás kontaktujte. 😎

Za veľmi exkluzívnu cenu Vám vieme momentálne zabezpečiť v našej SVADOBNEJ AKCII - kameraman + fotografa.

S pozdravom video-štúdio MAVEX 😎

• Sponzor fóra
  • @domi777  

Dobry podvecer prajem!

Ponukam Vam moju malickost 🙂 , pozrite si moju www-cku a v pripade zaujmu alebo ak by ste mali akukolvek otazku navahajte ma kedykolvek kontaktovat.

S pozdravom
    Riky

• máte krásny symbolický dátum ... pokiaľ je to ešte aktuálne máme voľný termín a posielame cenovú ponuku 😎

• Dobrý deň termín máme ešte voľný ak by ste mali záujem celý február máme aj Valentínske zľavy

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov