Poraďte miesta na fotenie v okolí Nitry

Ahojte, prosim, poradte nejake pekne miesta v okoli Modry a Pezinka na fotenie,ci natacanie svadby. Miesta ako Cerveny Kamen a Budmericky kastiel su mi zname.
Odpovedať
@slivka77 A vnutri ? Ja len za seba osobne kebyze mam slnko a teplejsie, ide sa na Biely kamen ( zrucanina nad Svatym jurom) :-D Alebo ak ti to nie je otrepane, vinohrad.
Odpovedať
@november30 nie,skor myslim ten exterier. Dakujem za tip s tym Bielym Kamenom,idem to omrknut
Odpovedať
@slivka77 Ak by sa ti nepacilo to, tak este skus pozriet "Katarinku" , je to z modry do 40 km ale podla mna top zrucanina a z parkoviska nie daleko ani kopec.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa páči interiér aj exteriér Elesko. Minimalistický čistý dizajn a vínna pivnica. Vo viniciach pri Vištuku majú aj ich charakteristický kameň, pri ňom sa tiež zvyknú fotiť. Tvoj fotograf ti určite poradí zaujímavé miesta v okolí.
Odpovedať
Profilova fotka
PK kamenolom, park, vinohrady, kucizdorfska priehrada (tam ma rande fotky Baja), amfik... zalezi ci romantika alebo co hladas... Aj v Modre mas jazero, vinohrady, les
Odpovedať
Profilova fotka
Pozrite si moje video Romiška a Rastík, bolo to robené v Limbachu. Pekná zahrada s jazierkom.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend... tu su nejake fotky z pk parku, ak chces do spravy ti poslem par nasich... neviem ci @rmnka nema fotky z PK kamenoloma a este ma napadlo aj Smolenice mas 30 min autom...
Odpovedať
Profilova fotka
Červený Kameň, ale v pivniciach. Pár fotiek mám na stránke, ako to tam je. A pri Grinave pri rybníkoch. Tam sa mi veľmi páčilo fotiť. Krásne prostredie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?