Poraďte netradičné miesto na fotenie v Košiciach

Prosim Vas, vie mi niekto poradit netradičné miesto na fotenie v Košiciach? Hlavná ulica alebo Barca nepovažujem za netradičné. Dakujem za info :)
Odpovedať
Profilova fotka
baňa Bankov ;) samozrejme vsetko zavisi od vkusu. Zelam stastny vyber! a fotografa uz mate?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Kedy v septembri ?. Ponúkame Vám naše služby komplet video a foto prípadne aj jednotlivo. S pozdravom a želaním pekného dňa Jozef Griger Videofamily :-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Ano ano, fotografa aj kameru mame....len uvažujeme teraz nad miestom....ten Bankov je celkom dobrý nápad :) dakujem za ilustráciu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Budeme radi ak si pozriete naše portfolio .... Pekný večer :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirinda112 Stare mesto - plne tajomnych zakuti, interierov, ... ktore sa kombinuju s Vasimi preferenciami (napr. ci davate prednost romantickej, fashion, fun, dejovej, ... fotke) . No vsetko toto si vyzaduje cas a ten mnohokrat ani nieje. Pokial vyslovene chcete nieco netradicne uz na prvy pohlad i pre Vas tak by som riesil fotenie mimo mesta Kosic. Co ma tak na rychlo napadlo (trosku i uletene) tak napr. mozete fotit v centre mesta a v okoli styl v gangsterskej podobe Bonnie a Clyde. Vie to pekne vyniknut, da sa s tym vyhrat, neubera to na hodnote svadobnej fotografii a hned mate originalne fotky. A pritom nestracate cas cestovanim. Trochu viac nevyhoda, ze vam nehraje do karat to, ze svadbu mate za dverami.
Odpovedať
No jedine čo nechceme je fotit sa v centre Košic.... :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
mne sa pačia fotky z tohto videa pri tom jazierku vraj je to v parku v Barci . http://www.youtube.com/watch?v=DlQHKE...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?