Potrebujem nahradny plan

Dievcata z okolia Presov, Svidnik, Giraltovce kam sa chystate fotit alebo kde ste sa boli fotit ak vo svadobny den prsalo??
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my sme mali svadbu v zime takze sme rátali, že počasie môže byť zlé. Rezervovali sme si múzeum Solivar.Ak chceš, pozri foto v mojom albume. Niektoré tam ale máme z divadla. Tie s drevom sú zo Solivaru.
Odpovedať
Profilova fotka
Ked bude prsat tak bude posvadobne fotenie :)
Odpovedať
@fotografovanieeu oo Námestovo :) Tam sú všetky fotky krásne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lala2201 už dávnejšie som pozerala Tvoj album a tie fotky v Solivare sú krásne, tiež by som to odporúčala. @drobec22 choďte sa tam minimálne pozrieť a uvidíš naživo aké sú tam krásne priestory, či už tie Četerne, alebo aj Gápeľ.
Odpovedať
A tak ked prsi ono sa vravi, ze dazd prinasa mladomanzelom stastie a u niektorych sa vravi, ze aj deti. No to neviem, co by som povedala, ak by sa spustil nahodou velky lejak. Ale tak afj fotky v dazdi mozu mat svoje caro a aspon by to bolo nieco originalneho. Nie kazdy ma take fotky, i ked verim, ze nevestu dazd vo svadobny den asi tazko potesi.
Odpovedať
Profilova fotka
@drobec22 treba sa modliť za to aby nepršalo. Kedy sa idete fotiť? Či budete sa vo svadobný deň fotiť? Veľmi pekné sú aj fotky v daždi ale to by ste museli sa iní deň fotiť. Lebo byť mokrá celý svadobný deň nie je bohvie čo
Odpovedať
@mirimari ideme sa fotit doobeda este pred obradom... modlim sa modlim, ale pozeram pocasie moc to nepomaha... 😟
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?