Profesionalny fotograf na 15.8.2015

24. mar 201515

Zdravim. Hladam profesionalneho fotografa s dlhorocnymi skusenostami alebo fotograficke studio na svadbu. Prosim ozvite sa alebo niekoho odporucte. Dakujem 🙂

• @ernik123  Dobrý večer,skúste pozrieť môj web a moju tvorbu 😊

• @ernik123  Zdravím, tento termín mám voľný. Pokiaľ Vás moja práca zaujme, rád poskytnem viac info. S pozdravom

• Dobrý deň do IP som Vám poslal ponuku. Ak by ste mal akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem 🙂

• Sponzor fóra
  • @ernik123  Pekny vecer, hlasim sa ako fotografka z Bratislavy. Moje portfolio aj cennik najdete na mojom webe. Pre zaujem alebo otazky ma prosim kontaktujte. 🙂

• Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Veľmi rád Vám odpoviem na Vaše otázky.

• Zdravim, s fotografovanim svadieb mam 11 rocne profesionalne skusenosti. Ak Vas zaujmu vysledky mojej prace, viac informacii najdete na mojich www, alebo Vam ich rad poslem mailom. Termin mam zatial volny.

• Ponukám Vám svoje služby.

• @ernik123  ahoj, termín voľný, ak sa fotky budú páčiť veľmi rád pošlem dalsie info.

• Dobry den! V tento termin vam viem ponuknut svoje sluzby. Petra

• Dobrý deň,
    váš termín mi ešte ostal voľný, kľudne si pozrite moju tvorbu a ak sa Vám bude páčiť, napíšte mi. 🙂

• Dobry den, ak bude termin dostupny - bude nam potesenim pripravit Vam krasnu svadbu.

• Dobrý deň váš termín mám stále voľný ak máte radi uvolnené a príjemné fotenie som tu pre vás

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Ponukam Vám svoje služby.

• Dobrý deň. Pozrite moju prácu. Pokial Vás zaujme napíšte. Rád Vám urobím kvalitnú pamiatku na Vašu svadbu.
    Z úctou Peter Mrázik

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov