Šikovný fotograf na 11. Júlu 2015

24. mar 2015130

hľadám šikovného fotografa za dobru cenu. Z okolia Poprad, Kežmarok poprípade Stará Ľubovňa.

• Ahojte @jankabrano , skúste pozrieť moje portfólio aj na mojej fb stránke. Možno je to to, čo hľadáte. Ak sa vám páči, píšte! 🙂

• Pekny den. Moje portfolio najdete na mojej webovej stranke av pripade akychkolvek otazok kontaktujte ma.

• Sponzor fóra
  • 😉

• Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• Voľné 🙂

• Radi prídeme,

vzdialenosť pre nás nieje problém.

Team Svadbafotovideo

• Ponúkam Vám svoje služby 😉

• @jankabrano  Ahoj, som plne k dispozícii 🙂 všetko podstatné nájdeš na webe, na otázky rád odpoviem 🙂

• @jankabrano  som z trocha dalej, ale termin mam volny a rad pridem fotit Vasu svadbu, pozrite aj moje fotografie

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobrý deň váš termín mám ešte voľný ak by ste mali záujem rada vás budem sprevádzať na vašom veľkom dni

• Dobrý deň,
    váš termín mi ešte ostal voľný, kľudne si pozrite moju tvorbu a ak sa Vám bude páčiť, napíšte mi. 🙂

• Dobrý deň. Pozrite moju prácu. Pokial Vás zaujme napíšte. Rád Vám urobím kvalitnú pamiatku na Vašu svadbu.
    Z úctou Peter Mrázik

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov