Svadba 16.4.2016

22. aug 201516

Dobry den,

hladam svadobneho fotografa na 16.4.2016 pre fotenie v Bratislave. Poslite mi prosim vase cenove ponuky spolu s linkom na fotky.

Dakujem 🙂

• @dumbik  Dobrý deň, kľudne pozrite web a všetko tam nájdete 🙂

• Pekný deň,
    skúste pozrieť aj moje práce.
    Som z Bratislavy a termín mám zatiaľ voľný.
    🙂

• Dobrý deň, od internej pošty som Vám poslal ponuku. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem 🙂

• Sponzor fóra
  • @dumbik  Pekný deň prajem. Pozrite si aj moje svadobné fotografie 🙂

• Ponúkam Vám svoje služby 😉

• @dumbik  dobry den davam vam do pozornosti aj moju pracu 🙂

• @dumbik  Pekný deň prajem,
    Váš termín mám voľný. Moju práci si môžte pozrieť tu na MS, FB aj na webe. Pokiaľ Vás zaujme, rád zodpoviem ďalšie otázky. S pozdravom

• Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• @dumbik  ahoj, veľmi rád nafotím Vašu svadbu, ak sa Vám moje fotky budú páčiť.

• @dananai  
    @simonross  
    @jan_ducko  
    @tommyfoto  
    @martinko999_2  
    @romikrajcovic  
    @nedeliak  
    @shphoto  
    @radovan2511  
    @nedeliak  

velmi pekne dakujem za spravy, dnes som poslala vsetky informacie priatelovi a vyberieme. Ospravedlnujem sa, ze nam to tak dlho trva, bohuzial sa toho nakopilo aj v praci, aj doma a cez vikend sme boli odcestovani 🙂 Vdaka za pochopenie 🙂

• @dumbik  v pohode 😃 neviem ako ostatni ale ja som zvyknuty na to ze ak niekomu poslem cennik tak sa bud ozve s tym ze si ma chce objednat alebo sa neozve vobec....takze teraz vasa odpoved potesila nejedneho z fotografou 🙂 vratane mna 🙂

• @tommyfoto  presne tak 🙂

• @tommyfoto  
    @simonross  

ja som skor uz mala nervy a bala som sa otvorit stranku, ze ste ma tu uz zlyncovali 🙂 🙂 vsetko som si nahodila do excelu, ak nieco nebolo jasne, napisala som, tak verim, ze v nasledujucich dnoch to skompletizujeme..... a dakujem za mile slova 🙂

krasny den zatial

• Zdravicko. Ak chcete byt s fotografom aj fotkami nadmieru spokojní, pozrite moj profil a smelo mi napiste 🙂
    @dumbik

• Môžete pozrieť aj ku mne na stránku, sú tam fotografie aj orientačný cenník.

• Dobrý deň,

ak sa Vám moja práca páči a radi by ste využili moju kreativitu, môžete ma kontaktovať, aj cez môj web ktorý mám v profile, kde môžete toho vidieť viac. Termín mám voľný. Do správy som Vám poslal viac informácii.

Ďakujem a pekný deň prajem

Miro

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    0903 591 415
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov