Svadba 6.7.2018 fotograf/ka prievidzsky okres

6. aug 2017160

Hladame svadobneho fotografa na 6.7.2018 prosim poradte najlepsie aj s cennikom dakujem 🙂

• Ja by som mohol, takže som si dovolil zaslať ponuku do IP.

• Dobrý deň,
    v prípade záujmu Vám môžem poskytnúť naše služby.
    Ak Vás naša tvorba zaujala, tešíme sa. 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom

• @barba26  Pri výbere fotografa si nevšímajte iba dokonalé nastajlované portréty. Platíte fotografa za celodennú prácu, žiadajte od fotografov celé svadby a pozrite si ich niekoľko, aby ste mali istotu, že fotograf má konzistentný štýl a nespravil pekné fotky iba vďaka prostrediu. Portrétové fotenie ako-tak zvládne relatívne veľa fotografov, ale nafotiť celú svadbu na slušnej úrovni iba málokto. Viac informácií posielam v správe.

• Sponzor fóra
  • @barba26  Pekný večer prajem, Váš termín mám voľný. Pokiaľ Vás moja práca zaujme, rád poskytnem viac info. S pozdravom

• Dobrý deň pochádzame priamo z PD ak by sa vám naša tvorba páčila sme mladá dvojka plná nápadov v pd máte k dispozíci aj plne vybavené foto-študio 🙂

• Dobry den, Vas termin mam volny a budem rad ked si pozriete moju pracu na webstranke. Do pozornosti davam hlavne sekciu Blog kde najdete fotografie z celych svadieb - svadobne pribehy 🙂

• @barba26  Dobry den, termin mam volny, som fotograf z Bánoviec, cennik mam na webe.

• dobrý deň ak by sa vám naša tvorba páčila sme tu pre vás sme dvojka plná nápadov 🙂

• Dobrý deň,
    termín máme zatiaľ voľný ... posielam ponuku do správy

• Ponúkam svoje služby 😉

• Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Najviac aktuálnu tvorbu mám na facebook fanpage. Keď bduete mať akékoľvek otázky, rád Vám odpoviem. 🙂

• dobrý deň termín máme ešte voľný ak by ste mali záujem

• Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...

• odporúčam Moniku Molnárovú nás fotila minulý rok a boli sme veľmi spokojný

https://www.facebook.com/pg/MonikaMolnarovaPhoto/photos/?ref=page_internal

• dobrý deň ak by ste mali záujem sme tu pre vás 🙂

• Sponzor fóra
  • @barba26   Neurobte tu chybu, ze si budete pozerat LEN na fotky. Tie sú dôležité, ale rovnako dôležite je ako vznikajú, či je pri nich zábava, alebo stres, kopa opakovania záberov a celodenné režírovanie, alebo o fotografovi ani nebudete vedieť. Zistite si kedy vam fotograf fotky doda, v akej kvalite, s akym spracovanim. Keď sa porozprávate s fotografmi, zistite, aké sú vaše potreby a ich riešenia problémov. Budte narocna, chcite o fotografovi vediet viac nez len ze si pozriete 5 jeho najdokonalejsich fotiek z poslednych 4 rokov fotenia. Viac postrehov a rád sa dočítate aj na blogu na mojej webstránke, kde nájdete aj moje portfolio a cennik.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    0903 591 415
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov