@markolino taktiez pracujem s viacerymi kamerami a mame dve strizne, jednu na iMacu 27" i7 sw Final cut a druhu na core 2 duo sw Vegas. Je tam citelny rozdiel v rychlosti prace a hlavne renderingu. Na macu nie je problem to dat za den, na tom druhom je to niekolko dni. Tam bola smerovana moja odpoved...
je VEELKY rozdiel fotit mladomanzelov, co maju na to zaplatit si draheho fotografa, lebo len pridete na drahsiu svadbu a tam je vsetko tip-top, maju vsade vyzdobu, dohovoreny kastiel na fotenie, urcite maju napozerane vsetky pozy zo svadobnych fotiek na forach.... nebyvaju v bytovke, ale v nádhernom dome....to sa foti samo... verte mi, viem co hovorim... takze obrovsky rozdiel je aj v mladomanzeloch...
@cappucinko nafotit nafoti, ale bude to velky rozdiel :-D skus mi najist nejake fotky zo svadby v panelaku (este lepsie neprerobenom byte) a z nejakeho honosneho domu.... je to rozdiel a piste kolko chcete, ale viem ze mam pravdu :-D
Dobrý deň. My Vám vieme za 100eur nafotit portréty pred obradom alebo po obrade. Pozrite si našu prácu tu na mojasvadba.sk :-) ak sa vám bude páčiť, kľudne nás kontaktujte mailom a dohodneme sa.