Svadobná fotografia za 100 eur

Zobraz úvodný príspevok
Dobrý deň. Chcela som sa opýtať na tuto ponuku. Mal s tým niekto skúsenosti? http://www.facebook.com/SvadobnaFotog...
Odpovedať
@markolino taktiez pracujem s viacerymi kamerami a mame dve strizne, jednu na iMacu 27" i7 sw Final cut a druhu na core 2 duo sw Vegas. Je tam citelny rozdiel v rychlosti prace a hlavne renderingu. Na macu nie je problem to dat za den, na tom druhom je to niekolko dni. Tam bola smerovana moja odpoved...
Odpovedať
Profilova fotka
obrazne teda jeden slabsi(lacnejsi) a jeden vykonnejsi(drahsi) "sustruh", v suvislosti s mojim predchadzajucim komentom....
Odpovedať
@keira tak asi si sa nedostala k fotkam zo svadieb :-D
Odpovedať
je VEELKY rozdiel fotit mladomanzelov, co maju na to zaplatit si draheho fotografa, lebo len pridete na drahsiu svadbu a tam je vsetko tip-top, maju vsade vyzdobu, dohovoreny kastiel na fotenie, urcite maju napozerane vsetky pozy zo svadobnych fotiek na forach.... nebyvaju v bytovke, ale v nádhernom dome....to sa foti samo... verte mi, viem co hovorim... takze obrovsky rozdiel je aj v mladomanzeloch...
Odpovedať
Profilova fotka
@pentelka dobry fotograf nafoti mladomanzelov aj v stane a svadbu v kulturaku :-D
Odpovedať
no ano da sa :) ale ked si zaplatia fotografa za 500eur, tak sa urcite nestane ze si spravia na fotenie cas len pol hodky xixi :-D
Odpovedať
@cappucinko nafotit nafoti, ale bude to velky rozdiel :-D skus mi najist nejake fotky zo svadby v panelaku (este lepsie neprerobenom byte) a z nejakeho honosneho domu.... je to rozdiel a piste kolko chcete, ale viem ze mam pravdu :-D
Odpovedať
@katulkakatulka nespocitam ani na dvoch rukach, kolko takych panelakovych mladomanzelov som musela doslova tahat sa fotit do exterieru :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
@katulkakatulka :-| aj ja sa lutujem... je hrozne fotit nenarocnych mladomanzelov... ak clovek nechce mat dobre fotky, tak ich ani nebude mat...
Odpovedať
@katulkakatulka xixi, a kto ja som ??? dve deti sa neuzivia same... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@valentinasteska Ahoj, zistila si nakoniec niečo o tom fotografovi, prípadne, vybrala si si už niekoho ?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. My Vám vieme za 100eur nafotit portréty pred obradom alebo po obrade. Pozrite si našu prácu tu na mojasvadba.sk :-) ak sa vám bude páčiť, kľudne nás kontaktujte mailom a dohodneme sa.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?