Svadobné fotenie, 18.4.2020, Poprad

Ahojte, hľadáme fotografa na svadobné fotenie dňa18.4.2020 v Poprade + videový zostrih. Ďakujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravim, tento termin mam volny. Pokial Vas moja praca zaujme, rad poskytnem viac info. S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
moja tvorba a všetky info na webe :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivusa_2 ahoj pozrite si moje fotky a referencie na webe. termin mam volny. Tomas.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivusa_2
Odpovedať
Profilova fotka
@ivusa_2 Pekný deň,rád Vám ponúknem Foto i Video služby v zohranej dvojici a výhodných balíčkov ,,2 v 1,, Viac info o jednotlivých balíčkov i na mojom webe,v prípade záujmu ma prosím kontaktujte. :-) Pozdravujem, Milan
Odpovedať
Profilova fotka
@ivusa_2 Dobry den, pozrite si aj moje svadobne fotografie, viac info aj cennik na webe
Odpovedať
Profilova fotka
Sme tu pre Vás!
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, Váš termín mám voľný. Viac mojej tvorby si viete pozrieť na mojom webe, FB a Insta :).
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkam Vám naše služby. :-) V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím informuje formou internej pošty a ja Vám rada odpoviem. Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem, ak ste si ešte nevybrali svojho fotografa skúste si pozrieť aj moju tvorbu tu na mojom profile, alebo viac nájdete na fb stránke Michelle D. Photography. :-) ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?