Svadobné fotenie. Čo si naň vziať? Poraďte

Neviem ako vy ale mne stále vrtá v hlave co si zohnat na fotenie aby sme mali aj srandovné zaujímavé fotky.... velmi sa mi pácia fotky so škraboškami.. no len ako naschval nikde neviem najst krásnu fialovú alebo ružovú škrabošku.... tiež by som si chcela zohnať vejarik a daždnik....
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
vejár, dáždnik, farebné topánky, poháre a šampus,bublifuk, balóny...
Odpovedať
vidis na farebné topánocky som zabudla... hejjjj tie si predstavujem nejaké cyklamenove :))))
Odpovedať
Profilova fotka
náš fotograf mal v ponuke vejár aj dáždnik, že to požičiavajú na fotenie. Ale bol biely, ja som chcela červený :-) tak ten som si zohnala sama.. Prípadne sa skús popýtať fofografa. Nám on poradil jahody v košíku a fotky sú super. Ja som na fotenie prišla doslova s kufrom :-D Neviem kde sa idete fotiť, ale ocenila som botasky, lebo sme sa "štverali" po hrade a v kameňolome. Popozeraj si rôzne svadobné foto, inšpiruj sa. Niekto sa fotí s farebnými ponožkami, v gumákoch, slnečných okuliaroch, aha my sme mali aj psíka ;-)
Odpovedať
topanky urcite, farebne balony tiez nevyzeraju zle.. skrabosky alebo podobne zalezitosti na fotenie si mozes vyrobit aj sama z tvrdeho farebneho papiera a trebars aj nejako dozdobit nalepenymi pierkami, flitrami..
Odpovedať
Profilova fotka
ja beriem: bublifuky, srdieckove cervene balony, sampanske a nase svadobne pohare, jahody, fotograf ma k dispozicii vejar a slnecnik. a este by som chcela niekde zohnat, pripadne vyrobit taku stuhu alebo lanko a na nom pripevnene srdiecka...a este som videla fotky s cedulou Dakujeme, to by sa potom mohlo podarovat hostom. inak stale premyslam, ze co este zobrat, aj nic mi nejak nenapada, tak si ulozim tuto temu do sledovanych a budem priebezne sledovat :D
Odpovedať
ja este rozmyslam ,ze si vyrobim farebne pom pom gule (z krepu) aby sa nepokrcili,ked ich polozim na zem..a na fotenie pri starom dome snubencovej prababicky si vezmem nejaku peknu farebnu kvetinku vo farebnom kvetinaci a polozim ju na okenicu..
Odpovedať
Profilova fotka
@bubblinkka a s tymi pom pom gulami co budes robit? teda ako ich nastylujes na fotkach?
Odpovedať
@poisonblu : hmm..to sa este uvidi :) chceme sa fotit v starom kastieli, takze som rozmyslal ,ze ich rozlozim na podlahu, do okna a podobne, bay boli v roznych vyskach ,v roznej vzdialenosti od fotaku..chcela som nieco farebne, tak mi napadlo toto..
Odpovedať
Profilova fotka
@bubblinkka to bude pekne..my sa budeme tiez fotit v starom mlyne, tak mozno si take gule aj ja spravim :D
Odpovedať
Profilova fotka
pocujte, vy si riesite napady na fotenie sami? alebo ako to funguje vlastne?:)
Odpovedať
@vianocnystromcek : my sme si vybrali 3 lokality, kde by sme sa chceli fotit, nastastie su blizko seba, takze sa nebudeme musiet nejak dlho presuvat..skopirovala som si rozne fotky, ktore sa mi pacia, pozrela som si prace nasho fotografa a pred fotenim sa s nim este stretneme ..plus nam poslal pomerne rozsiahly formular ,podla ktoreho zistuje ,co sa nam paci a co by sme si predstavovali a zbytok uz necham na nom..plus si vezmem par rekvizit,ako som uz pisala vyssie.. akurat nemame alternativu pre pripad,ze bude prsta..takze verim,ze nebude..:) urcite je dobre sa s fotografom dohodnut vopred a on vam urcite povie akym stylom pracuje a co od vas potrebuje vediet..
Odpovedať
@vianocnystromcek ja uz mam sice daavno po svadbe, ale fotenie vo svadobny den bolo pre mna perfektnym zazitkom..a nechystali sme si nic..ja osobne som take klasicke "rekvizity" ani velmi nemusela..:-) Fotil nas Janko Cechovsky a ten to bral stylom, ze nieco urcite nafotime..:-D Mali sme nejake zo dva tipy, kde sa fotit, prisli sme tam, Janko to omrkol, povedal, ze ci moze byt a isli sme na to..ked je dobry fotograf, aj na tom "najobycajnejsom" mieste ti spravi krasne zabery..:-) ked nas fotil minuly tyzden uz ako rodinku (fotili sme sa doma na zahrade a potom v okoli domu) a videla som vysledok, neverila som, ze nas travnik a prazdny altankok mozu tak uzasne vyzerat na fotkach..:-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@bona ty pises o kvalite ;-) ja sa bavim kus o inom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bubblinkka moj fotograf to bude mat megatazke lebo ja fotim a viem presne ako co chcem :-D chudacik :) ale mam pocit ze ked sa spoja nase predstavy ze to bude perfekt :-D
Odpovedať
Ja som zatial myslela len na sampanske, ale ako vidim, vy to tu riesite riadne zhurta. Asi sa necham inspirovat. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som rozmýšlala o šamlíku :-D totižto môj drahý je odo mňa o dosť vyšší, tak si zo seba spravíme trošku srandu, a zároveň by to mohla byť super rekvizita... :-D :-N ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute, mne sa pacili aj fotky s gumakmi a dazdnikom pre pary co sa fotia v dazdi ;-) takze ak budu hlasit hnusne pocasie tak to asi pojmeme takto vtipne...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som videla jednu foto, kde nevesta mala gumaky, vyhrnula si saty a vstupila do jazera :-) ja sa tiez budem fotit pri rieke, pri starom mlyne, tak si asi poziciam od maminy farebne gumaky :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
kocky, mne fotografka pri stretku povedala, aby sme na fotenie priniesli nieco,co je pre nas typicke ;-) futbalista si prinesie loptu,hokejista hokejku a pod. ;-) ja ako ucitelka som si priniesla tabulu :-D vejar,dazdnik a kufre :-D :-D priniesla fotografka ;-) odporucam aj balony, skrabosku, lizatka v tvare srdca, kosik+sampanske+pohare.. a hlavne nieco, co vas osobne vystihuje ;-) kazdy mame nieco,ci uz nieco,co sa tyka nasho povolania,alebo hobby a pod. ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som pobrala na fotenie celkom dost veci, ale nakoniec ich ani nebolo treba...dokonca sme zabudli aj na dazdnik a vejar...fotili sme sa len so sampanskym a poharmi, takym velkym srdcom, co som kupila cez net a este s takymi srdieckami na povrazku...inak boli rekvizity tak nejak na mieste fotenia...:D
Odpovedať
my sme mali skrabosky, pohare a sampanske, farebne topanky s nalepskami I DO, nasho psika, srdiecka s napisom dakujeme a myslim ze to je vsetko, no a taktiez sme sa boli fotit v kastieli a na hrade a tam je to samo o sebe krasne...:)
Odpovedať
ja som si nebrala nic. Fotky mame prirodzene, bez kadejakych doplnkov. Dokonca som na nohach nemala ani svadobne topanky, ale tenisky, aj tak to nebolo vidno a fotili sme sa na lukach , takze by sa mi podpatky zabarali do zeme. Ale vsetko je o TEBE - co chces a co nechces. Je to TVOJ DEN.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
http://www.fler.cz/zbozi?ucat=164129
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.fler.cz/zbozi?ucat=164129
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.nevesta.sk/Smae4tlntm5psiz...
Odpovedať
jedna z rekvizit pre nevestu - žabí princ (ked mate nejaké plyšové zvieratko žaby-je to mile, a srandovne)
Odpovedať
Profilova fotka
tiež už uvažujem o tom čo by sme mohli využiť pri fotení.. viem že budeme mať deku, bublifuk a to je zať všetko. rozmýšlam nad gumákmi alebo dákymi zábavnymi topánkami lebo tiež budeme mať fotky v prírode a tam si to v lodičkách predstaviť neviem, buď niečo zriešim alebo budem mať staré dobré tenisky :) napadol ma potom aj vejár s dáždnikom.. šampanské síce nepijem ale robiť sa že ho pijem môžem takže asi aj to pridám na zoznam. možno sa nechám nahovoriť aj na balóny.. najprv to musím predebatovať aj s drahým :-D mám len problém že netuším kde takéto doplnky hľadať, google mi zať nepomohol. tie dve webky čo sem hodila greyeyes som si uložila a preštudujem to ale ak náhodou ešte o niečom viete šup sem s tým :) ďakujem za hocijaké inšpiracné rady :)
Odpovedať
@janka_89 Janka,my tiez nepijeme sampanske,skus alternativu-do svadob.poharov si date kofolu hmm? a potom nech fotograf dorobi text: Ked ju milujes,nie je co riesit:)))
Odpovedať
Profilova fotka
@svadobcanka7 to znie dobre, porozmyslame nad tym :-D dakujem za ideu :)
Odpovedať
Profilova fotka
v pprvom rade treba sa poradit z fotografom,. ten by vas mal usmernit.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?