Svadobne fotenie nie v den svadby...

Profilova fotka
Chcem sa spytat ked sa fotia svadobne portrety pred svadbou je to zahrnute v nejakom baliku alebo sa plati zvlast?
Odpovedať
Profilova fotka
Na toto asi nieje jednoznačná odpoveď, podľa mňa to má každý fotograf inak. Asi najlepšie je keď si budete hľadať fotografa spýtať sa či je za to nejaký príplatok alebo nie. Inak ja osobne si myslím, že ak máte možnosť fotiť iný deň ako svadobný, je to ideálne. Počas samotného svadobného dňa Vám odpadne jedna únavná povinosť :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sa fotime v iný svadobný den a velmi sa tešíme na to ako si budeme moct užit si svadbu, venovat sa hostom a po svadbe v pondelok pekne si užit celý den pri fotení :-) Aj kvalita fotiek bude omnoho lepsia :-)
Odpovedať
myslím, že vacsina fotografov si uctuje fotenie v iny den ako je svadba navyse, ked si popozeras stranky fotografov, tak tam maju balik fotenie celej svadby v 1 den a potom fotenie obradu a hostiny a fotenie portretov v iny den ako je svadba..... ked pojdete takto fotit, stravi s vami viac casu, lebo v iny den sa s tym da viac vyhrat, ked mate viac casu... ale urcite je to individulne u kazdeho, tu nedostanes 100% odpoved.......my sme sa fotili tiež v pondelok po svadbe a bolo to uplne uuzasne, mali sme klud a mohla som byt este raz za nevestu :))
Odpovedať
Aj my sa budeme fotiť až v pondelok. V sobotu by sme hostí ukrátili o veľa času, lebo náš fotograf chce minimálne tri hodiny na spoločné fotografie. Tak si sobotu užijeme, v nedeľu trošku oddýchneme a v pondelok si zopakujeme svadobný "vohoz". :-) Náš fotograf má toto extra fotenie v cene svadobného. Nebudeme priplácať. Ale je to individuálne.
Odpovedať
Profilova fotka
Fotenie portretov v iny den je super. Samozrejme praca navyse musi stat navyse. Osobne sice mam zahrnute svadobne fotenie v iny den aj v baliku, ale je to najdrahsi balik zo vsetkych.
Odpovedať
My sa tiez ideme fotit v pondelok po. Platime ako za plny balik a v sobotu je s nami po prvy tanec. Vtedy si dam nafotit aj pripravu. V pondelok sa asi nedam znova cesat. A urcite toho postihame viacej. A uz nebudeme nervozny.
Odpovedať
Profilova fotka
@angelsatin mozem sa spytat koho mate fotografa?
Odpovedať
@kamienka1 my sme sa boli fotit vo svadobny den a bolo to super lebo som sa pred obradom paradne uvolnila pri foteni :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme fotili dva tyzdne pred svadbou, fotografi si nepytali nic navyse...dali sme im ale aspon nejaky peniaz na benzin kedze nas vsade vozili :)
Odpovedať
@kamienka1 Michal Majcher - https://www.facebook.com/michal.majch...
Odpovedať
@andrejkaladvinka tak to ste mali super, ja co zhanam fotografa, vsetci pytaju za iny den fotenia ako svadobny dost vysoke sumy tak to spajame do jedneho dna
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to som tak trocha prekvapkaný , že fotografi pýtajú viac za mimosvadobné fotenie :-( Práve naopak , ja som rád , keď si mladomanželia dajú snímanie mimo svadobný deň , alebo chcú aj predsvadobné video / príbeh / klip , zato nepýtame nič naviac . Veď čo sa stihne vo svadobný deň ? Mimosvadobný deň to všetko môže len napraviť . Fotograf / kameraman má oveľa viac času , väčšia kreativita , žiadný stres , uvoľnená atmosféra , to všetko , ale aj oveľa viac sa dá vyťažiť z mimosvadobného dňa . A pýtať si zato ešte viac , mi pripadá divné , veď nakoniec môžu byť všetci spokojní , jak mladomanželia , tak aj kameraman / fotograf . Všetci majú množstvo záberov na ktoré môžu byť všetci len pyšní . So skúsenosti môžem povedať , že to využije len zlomok mladomanželov , tak na mizinu isto neprídete , pokojne to spočítam , že za rok to využije len pár mladomanželov :-D :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@andrejkaladvinka vy ste mali koho?
Odpovedať
Profilova fotka
@kamienka1 jm foto
Odpovedať
Profilova fotka
my sme fotili v iny den vo stvrtok pred svadbou a bolo to super, krasne fotky mame a bolo to dokonca v cene a to bol fotograf s nami az do bieleho rana v sobotu pocas svadby....
Odpovedať
My sme sa fotili tyzden po svadbe.mali sme trocha stres,ze v nedelu chodit po meste v svadobnych satach,ale dopadlo to super.uzili sme si to,fotograf bol jednickovy,takze to bola jedna zabava,klud a ziaden stres.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, velmi rad odfotografujem vasu svadbu, pripadne predsvadobne fotenie. Ceny a ukazky prac najdete v mojom profile. Tesim sa na pripadnu spolupracu. Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?