Ahojte,
zaujimalo by ma ako prebieha fotografovanie svadobnych fotiek, pred alebo po obrade, ako dlho asi trva a priblizne kolko fotogragii Vam fotograf urobil. Ja mam svadbu v auguste o 15,30 hod. a nas fotograf pracuje tak, ze urobi asi len 15 - 20 fotiek na CD, z toho len 10 vyvola. Nie je to malo? Ake mate skusenosti vy?
Ahoj megg a cenovo?! Fotky máte nádherné, aspoň súdiac podľa tých, čo som zatiaľ mohla na tejto stránke vidieť....blahoželám k uzavretiu manželstva a prajem krásny spoločný život...máte krásne fotočky...
Megg: ze to bolo super to fotenie pred obradom?:)
My sme malii tak isto Roba a fotili sme sa od pol 1nej do stvrt na styri, a keby nebol obrad o 16:00, fotime sa dlhsie... :))
A cenu sme tiez akceptovali, lebo myslim, ze zodpoveda vysledku.. radsej sme sa vzdali kamery, ktoru sme aj tak nechceli a vrazili viac do fotiek...
Ena presne to iste sme urobili aj my. Kameraman nebol a vobec nelutujeme.
A to fotenie bolo uplne naj z celeho dna. Takze fakt je to omnoho lepsie fotit sa pred ;-)
my sme sa fotili o druhej, obrad bol o štvrtej. Aj keď som nebola veľmi nadšená tým, že je to pred obradom, pretože som chcela, aby ma moj drahy videl až pri oltári (na úrade). Ale nakoniec som spokojná, pretože to bolo uplne super, a celú odobierku som preplakala, takže môj make-up by nebol na fotkách ideálny ... Taaaaaaaaak
a emjee vsetky boli narozmerovane tak ako ste vy chceli, alebo ste si nejake nechali aj bez urcenych rozmerov, ak by ste sa v buducnosti rohodli pre iny rozmer pri vyvolavani, a oni by vam tam ten rozmer upravili...
ehm, uz sme to mali dopredu narozmerovane, ale myslim, ze by nebol problem dohodnut sa - my sme mali narozmerovane na 10x15 klasicke fotky z obradu a hostiny a na 13x18 resp 18x25 portretove fotky
anaxanamon - my sme mali DVD s tromi adresármi sobáš - exteriér - výber, vo výbere boli upravené neorezané a orezané na rozmer 13x18 (myslím)
Len pre infošku, my sme mali foto po obrade a bolo to úple úžasné, lebo sme mali čas zase doobedu v pohodičke sa pripravyť, vybúvať, napapať... žiadne vstávanie o siedmej u mňa totiž nehorzí :-N. A tiež sme radšej zaplatili za dobré foto než za video.
nana urcite to stihnete, avsak dolezite je dohodnut si cas s fotografom, ked sa pojdete fotit okolo jedenastej urcite to v pohode stihate:-) ale o to skor budes musiet rano vstavat ;-)
my sme mali fotenie 11.30 - 14.00 (a nebyt casovej tiesne tak sa fotime minimalne este o hodinu dlhsie) potom rychlo na odobierku (40km od miesta fotenia) a sobas o 15.00 ;-)
uz o 11.30??
A dovtedy si stihla aj kadernika aj make-up??? ved na to potrebujes min 3 hodiny ak nie viac nie??
A o salu a vyzdobu a vsetko ostatne sa kto staral?
salu a vyzdobu urobis den pred alebo ked sa neda poveris kamosku alebo sa zveris do ruk danej restauracie, kadernicku make-up stihas urobit lebo i tak ti to neda a budes hore od siestej :-)
aahojte, my sme sa chceli fotit v piatok s nasim kamaratom co foti.. (ale bol problem so satami a pod..) tak sme si nechali povodne fotenie s "profesionalom" pred obradom.. Len sme nemali odobierku.. takze to bolo jednoduchie :-) ale fotili sme sa aj v nedelu - s tym kamaratom co sme mali ist v piatok :-) a bola to uplna pohodicka a prijemnejsie.. clovek sa uz nikam neponahla a uz to ma za sebou..a je to taky.. prijemny pocit :-)
sala sa zdobila den pred, kadernicku som mala zajednanu na 7.30 aj s vizazistkou (dosli ku mne domov) - o 9.30 som bola ucesana a nalicena (aj druzicka), o 10.00 som bola aj oblecena a isli sme sa fotit, dokonca sme cakali na fotografa, co nam povedal, ze to sa mu este nestalo, ze on caka na nevesty a nie naopak :-D
treba zadelit aj ostatnym svadobcanom ulohy - budu sa citit doleziti a nebudu otravovat blbostami ;-)