Svadobné fotenie. Pred alebo po obrade? Ako dlho trvá?

Caute nevesty! Svadba je tu co nevidiet a aby som sa vyhla organizacnym stresom pytam sa Vas skusenych... Kolko si mam vyhradit casu na fotenie... Svadba je o 14.00 tak neviem, ci pred alebo po? Kolko mi bude trvat priprava? Staci hodinka dve? Dik moc za rady... S.:)
Odpovedať
1
2
5
AHoj skus pozriet http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
siskatan, k tejto teme najdes nieco aj na: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... Daj vediet, ako si sa rozhodla ty. :-)
Odpovedať
Diky kocky, myslim, ze pred sobasom to asi bude lepsie... To budem zrejme aj lepsie vyzerat, ako po navale bozkov a gratulacii:))) Pripadne ak bude moc teplo, tak po obrade budem uz statocne spotena:))) Tak teda zrejme o 11tej najneskor odobierka s rodicmi a potom hor sa na fotenie... Do 14tej hadam co to zmakneme... Chceli by sme sa fotit v Sade Janka Krala a v starom meste, alebo mozno na hrade... Odtial to mame do kostola kusok, takze snad stihneme za tie dve hodinky vsetko... Nemate niekto tip na fotenie v interieri v BA, keby bolo skarede pocasie? Nejake jzeum, ci peknu salu a pod.? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sa fotime po obrade, po pripitku shostami zdrhneme do nedalekeho parciku. Bude uz dost neskoro, cca 19.00, pretoze obrad mame 16.30, dufam, ze bude dost svetla. Nechcem, aby ma drahusik videl pred az v kostole ked pojdem k nemu ;-)
Odpovedať
my sa tiez fotime po obrade. Rodiny sa aspon budu mat cas zvitat. A ako nam povedala fotografka, tak je to nas den, tak nas snad "chvilu" pockaju. :-) Inak skuseny fotograf by mal vediet zhruba dobu trvania fotenia v danej dobe a mieste a tiez ci je lepsie osvetlenie pred dobou obradu, alebo po a poradit, aj ked rozhodnutie je na vas.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte...no tento víkend sme boli na svadbe, svadobný rodičia a mladomanželia odišli na fotenie po prvom hlavnom jedle a prvom manželskom tanci a boli zhruba 1 hod. preč...ale zábava fungovala ďalej...
Odpovedať
Profilova fotka
tak nejak budeme fotit aj my
Odpovedať
My sme sa tiež chceli až po obrade a po polievke že by sme zdrhli ale pravda je, že môžem byť už spotená a od tých bozkov zotretá. Asi si budeme musieť máknuť a stihnúť to pred obradom. To bude predsa len najlepšie.
Odpovedať
ked to tu tak citam, tak konstatujem, ze sa budeme fotit pred obradom - nevesta so zenichom, natocime to aj s kameramanom... a po obrade pred kostolom s rodicmi a gratulantmi... take skupinky... este aby pocasie vyslo a slniecko nam poekne svietilo... nemate nejaku ideu na interier, keby nebodaj malo byt skaredo? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som bola rozhodne proti, aby sme sa fotili pred. nechcem prist o to caro, ked ma mojko uvidi az na urade. strasne sa na to tesim :o))
Odpovedať
Profilova fotka
no ved to je jasne :o))) aj tak sa treba pre fotenie trosku primalovat viac, aby bola tvar na fotkach vyraznejsia.
Odpovedať
fifla, my budeme mat odobierku nevesty z domu s rodicmi a zenichom... takze aj tak ma zenich uvidi pred obradom... u nas sa to tak celkom srandovne robi, akoze sa nukaju "ine" nevesty, prezleceny kamarat za nevestu a podobne... takze to fotenie mi nenarusi moment prekvapenia... kedze ten bude uz doma ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my nemame odobierku. tatinko ma dovedie ako poslednu k obradu.
Odpovedať
Ahojte, my sa budeme fotiť pred svadbou. Fotiť by sme sa chceli niekde vonku, teraz hľadám nejaký kaštielik, ktorý má pekný park. Obrat chceme cca o 17:30 - 18:00 ( veď 03. sept. bude ešte jasno večer ), ale na fotenie už nevyhovujú podmienky, jedine v interiéri.
Odpovedať
Nevesticky, neverili by ste, ale u nas je to hotovy problem. Moj nastavajuci ma chce vidiet az v kostole a moji rodicia vidia velky problem v tom, ze by na nas mali hostia cakat, vyslovene su proti tomu...to viete, my dvaja sme tam len do poctu...hostia su najdolezitejsi!!! Ani si neviete predstavit, ako ma to mrzi. Ja som tvrda palica, takze fotenie bude po obrade, ale pristup nasich ma neskutocne mrzi.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte nevesticky, ja mam svadbu v sobotu a na fotenie som dohodnuta az v podvecer. Myslim, ze to nie je zle, labo na slnku s pokrcenym nosom a privretymi ocami to malokomu pristane. Fotograf to navrhol, povedal, ze si radsej prida blesk, len nech nie je ostre slnko.
Odpovedať
Profilova fotka
rodicia do niektorych veci vidia az prilis. je ina doba, aspon u nas posledna svadba, na ktorej tatik bol bola jeho vlastna :o)) je to teraz trosku o inom, ale netreba sa dat.
Odpovedať
my sa tiez fotime pred sobasom,doporucila mi to aj kozmeticka, nebudem este vyboskavana,vystiskana ako po gratulackach....... ;-) a ani sa mi nepaci ked novomanzelia sa vyparia na dve hodiny prec aby sa mohli ist odfotit...... 8-)
Odpovedať
Mne je tato tema uz taaak jedno, ze mi je hej :-D Budeme sa fotit po obrade, pretoze moje zlatko ma za ziadnu cenu nechce vidiet skor ako v kostole. A tak sa prisposobi aj fotograf a fotky budu take ake budu a hostia tolko pockaju. A ked nie, to je ich probleeeeeeem :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak tak megg.......ved ich tam bude este 65, tak nech sa bavia :o)))
Odpovedať
Osobne si myslim, ze fotenie pred obradom je sucasna moda, ako sa hovori je to "trendy" :-) Zaujimave, ze pocas svadby za starych cias sa nikto nehneval na mladomanzelov, ze sa sli fotit. Bola to samozrejmost. A ak si precitate odporucania fotografov, tak fotit by sa malo okolo 17tej, kedy je najlepsie svetlo. Lenze tym, ze nevesticky su uponahlane a vizazisti tvrdia svoje, tak sa foti pred obradom aby sa to vsetko stihlo, aby bol makeup uzasny a tak. Kolko ludi, tolko chuti. Na tuto temu sa nikdy nezhodneme :-) A je to na kazdom ako si to zariadi. Takze howk tejto teme... :-D (pre mna)
Odpovedať
kedysi sa manzelia fotili v obycajnom atelieri a fotky boli raz dva hotove.. teraz si kazdy robi fotky niekde pri nejakom zamocku, ktory je casto mimo miesta sobasa a pod., niekto robi este popri tom aj nejake zabery na kameru a tak je to aj casovo narocnejsie.. a nemyslim si, ze je to nejaka trendy moda, ale je to v takom pripade praktickejsie.. ale je to kazdeho vec ako pises...a nie kazdy chce mat perfektne fotky.. kazdy ma predsa ine predstavy o idealnej svadbe.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pappo, teraz pozeram odpovede a natrafila som na tvoju. Samozrejme, ze napisem uuuuuuplne vsetko, nebojkaj sa ;-)
Odpovedať
Ja to uz mám za sebou a som rada :-) , ze sme sa boli fotit pred sobasom. Potom uz na to nebol vhodny cas a pokazilo by to svadbu. Nám trvalo fotenie aj s cestou skoro dve hodiny.Ale zase mame more fotiek, elbo sme nechceli kameramana.
Odpovedať
No ja si neviem predstavit fotenie pocas hostiny...My sme sa boli fotit hodinu pred obradom-nebolo to daleko-lebo potom nebol na nieco take cas...lebo zabava bola taka uzasna, ze o chvilu bolo rano...A vlastne cely den aj s nocou je o vas...to preto, lebo vsetci sa vytesovali, ze sme s nimi boli a prezivali to spolu...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Mám technický dotaz. :-D Aj my sa pôjdeme fotiť pred obradom. Vy, čo ste sa fotili pred obradom, mali ste pri fotení obrúčky na prstoch? Neprináša to smolu? :-N
Odpovedať
nixon, aj my sa chystame fotit pred obradom a obrucky nosime od zasnub (vyse 2 rokov) a ci to prinasa smolu? Neviem, nie som poverciva...ak sa nezhodneme, nemozu za to prstene ale my...(nastastie sa nam to este nestalo, a neprajem to nikomu)
Odpovedať
My sme sa fotili pred obradom,ale obrucky sme nemali a myslim,ze tam ani nechybali..
Odpovedať
..a podla mna je to jedno..,obrucky vam predsa vztah nepokazia
Odpovedať
nixon - verit na povery je hriech :-D :-D :-D My sme sa fotili den pred svadbou a mali sme obrucky na ruke ;-) Zatial nam to smolu neprinieslo :-p
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?