Svadobné fotenie v Budmericiach. Zažili ste?

Ahojte,fotila sa niektora v Budmericiach?Ake to tam bolo?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahojky...ja som sa sice nefotila v budmericiach,ale velmi dobre to tam poznam...a fotky z budmerickeho kastiela su fakt nafherne..uz som tam stretla vela parov,ktore tam robili svadobne foto....doporucujem.a tysi odkial?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Marianne! Ja som sa tam tiez sice nefotila, ale s manzelom sme tam casto chodievali do parku. Myslim, ze okolie kastiela, park - je to skutocne nadherne, aj som premyslala nad tym, ze mozno by som sa tam sla fotit, ale fotograf nas odhovoril, lebo vraj vo vnutri nie je co fotit, je tam vraj len nejaky jeden portret pri ktorom sa oplati fotit, vraj nic moc. Neviem, my sme sa fotili na Cervenom Kameni (okrem toho v meste a v Botanickej zahrade), ale fotky zo zamku boli krasne, je tam nespocetne vela miest na fotenie. Skus si to vsetko omrknut este pred svadbou. Vela stastia.
Odpovedať
Som zo Senca, tak rozmyslam kde by boli v aprili pekne totky
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
a nahodou neviete ake su tam obrady? ci maju peknu sien
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Marianne! my sme sa fotili v Budmericiach - v parku. V parku je to nadherne, krasne zabery su odtial. - vrelo odporucam!!!! Co sa tyka kastiela to ti neviem poradit, nakolko sme sa vnutri nefotili, ani sme tam neboli. Co viem, ak chces mat fotky priamo z interieru, velmi pekne fotky z Cerveneho Kamena.
Odpovedať
bosora a nevies nahodou ako vyzera obradna sien?
Odpovedať
Profilova fotka
Vydela som zopar fotiek a boli nadherne. My sa tiez budeme fotit v Budmericiach. Chceme sa len v parku lebo je pekny. Keďže máme svadbu na konci oktobra tak pre prípad, že by pršalo máme zajednaný aj kaštieľ. Ale len naozaj, že by pršalo lebo tam veľmi nie je čo fotit. Tak dúfam, že bude pekne a park nám úplne postačí.
Odpovedať
do kastiela vas nepustia. patri spolku slovenskych spisovatelov a sluzi vyhradne pre tvorive pobyty spisovatelov a ich rekreaciu. sobase sa tam nevykonavaju, nepovolili nam ani civilny sobas v parku. park je verejne pristupny, no je dobre vopred sa nahlasit, lebo napr. v septembri maju "celozavodnu dovolenku" a ani park vraj nie je v tomto case otvoreny :( telefon 033/ 644 8289 www.litfond.sk
Odpovedať
kajky no super....tak padla dalsia moznost :(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja som sa fotila v budmericiach-byvam tam. fotky su genialne pozrite album. vo vnutri v kastiely by som sa osobne fotit nechcela, odtial sa mi moc foto nepacia...
Odpovedať
Profilova fotka
pokial viem netreba sa hlasit na fotenie, vzdy je to tam otvorene. chodime tam pravidelne na prchadzky a nikdy nebol problem. ja konkretne viem, ze sme fotenie nikomu nenahlasovali. akurat ak chces fotky vo vnutri treba nieco zaplatit,...myslim 500sk
Odpovedať
Profilova fotka
Sobáš budeme mať úplne niekde inde. Hovorilo sa len o fotení. A fotenie už máme dohodnuté. Pani z kaštiela bola veľmi milá a rezervovala nám to len v prípade zlého počasia. Je pravda, že ak by tam mali nejakú akciu tak uprednostia tú a dajú nám vedieť ale do parku by sa malo dať ísť vkaždom prípade aspoň tak nám to tvrdili. A ako som písala úplne nám postačí park. Sonula pokial ti ide len o fotky nemusíš to hneď vzdávať. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
alex, nejde mi len o fotky, hladam obradnu sien v nejakom kastiely v okoli trnavy.. radnicu som zavrhla ako prvu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte, ktora pozna kastiel? viete ako to vyzera vo vnutri - zariadenie, priestory a tak? nasiel by sa niekto, kto ma odtial aj foto? prezrela som albumy a fotenie vonku identifikovat viem, ale vo vnutri ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj corolla, chodievala som do kastiela v Budmericiach ked som bola mladsia na vikendy, prazdniny a rodinne oslavy. Bohuzial moja predstava o kastieli je skreslena kedze som tam uz par rockov nebola, dokonca sme uvazovali nad svadbou priamo tam.. bude treba kontaktovat priamo Budmericky kastiel, tj ich recpeciu tam, ci pojdu fotografie aj v Interieri. Pokusim sa ti najst niake fotky z interieru, nech mas predstavu, je to tam (podla mojich spomienok prekrasne historicke (koniec 19.storocia, ale plus zasah a upravy v 70tych rokoch)
Odpovedať
Profilova fotka
corolla, bola som tam teraz vo februari... fotili sme tam skorosvagra s teraz uz manzelkou, ked das mejl, par fotiek ti poslem. fotit sa teda vnutri da, ale je tam nejaky ten poplatocek. je to inak neogotika, mne osobne to neucarovalo, mam radsej ine interiery, ako kastielove :-N ale to uz je kazdeho vec, je tam par salonikov, ktore pri foteni prestriedate, dokonca aj izba s ciernym nabytkom, ta bola haluzna ;-) a pekne schodisko tam bolo a aj galeria...no sup sup ten mejl, nech ti to mozem poslat :)) barborao, hostinu by tam asi nebolo mozne riesit, je to v sucasnosti sidlo slov. spisovatelov...a aj male deti tam maju dake kruzky...a tak, no :)
Odpovedať
Profilova fotka
sasettka, ano viem, ze je to sidlo slovenskych spisovatelov, moj dedko je spisovatel :-D prave preto sme tam tak casto chodievali :-) no uz mame svadbu zajednanu inde..
Odpovedať
Profilova fotka
jeeeeej, no vidis to... tak dedko spisovatel, to je pekneeee ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a teda vy mate v plane sa tam ist fotit sasettka?
Odpovedať
@corolla vecer, ked doriesim veceru pre moje srdiecka...poslem ti zoznam albumov a napisem nieco aj o kastieli...
Odpovedať
Profilova fotka
ja urcite nemam v plane sa tam ist fotit :) ja preferujem skor nezvycajnejsie fotky typu chatrajuci dom, zeleznicna stanica a podobne netradicnejsie miesta :))) hadam sa nam podari cosi najst v tej nasej Trnave :)
Odpovedať
baby ste zlate, dakujem za infosky :-) no ak sa nam to tam podari relizovat, tak budem rada, ale urice sa budem snazit, aby sme mali foto aj v nejakom tom chatrajucom dome a niekde v netradicnom prostredi
Odpovedať
Profilova fotka
corolla, tak som ti prave poslala par fotiek ;-)
Odpovedať
zoznam albumov fotenych v budmericiach...niektore uz mozno nie su, tam, kde je otaznik, tak tam nie som si ista...netusim, ktore z nich su len ex- a ktore aj in- terierove..klikajte... alex 21, aida, akire, astra 22, babo?, bibiankak, brite, bublinka 82 ?, cipinko, dazdik, dzudza2, eviiiku, danula2, dazdik, jablonka 333, jackal, janushik, jj 2202, katelyn, katka2, kriss 557, lenkariso, lubos 78, maja 0, maitika , mellysek, mireille, moni7, nadka001,silviak, silvika, petuliatko,verona, vivere park je nadherny,chodime sa tam kazdy rok fotit...alebo len tak vyvalit pupky na travu... vo vnutri je to malicke (samozrejme oproti rodinnemu domu je to velke), ale na fotenie, ak by niekto ocakaval brutal mnozstvo izieb ako v bojniciach, to nie...hala - 2 krby, 2 alebo tri miestnosti - mobiliar - ano moze byt, inak na moj vkus tam bolo tmavo - mozno to bolo pocasim, zaclonami, neviem...tocite pekne schodisko, hore maly priestor s velkym krbom..nemam rada fotografie, kde je nevesta doplnkom napr. krbu, takze z mojho pohladu 3 krby su pasééé, schodisko dajme tomu, no a tie dvemiestnosti, ak tam nemaju zrovna spisovatelia sedenie (vtedy vas tam nepustia), tak vo vnutri ani vela nenafotite... kazdopadne si tam treba zavolat, ci maju volno, ci tam nie je nejaka sešlost, ci smieete fotit a to si overte aj 2 dni pred fotenim...za fotenie vo vnutri sa plati, za park nie... takze tak...dufam, ze som na nic nezabudla... :-) uz sa tesim, kedy budu kvitnut margaretky a bude zelena travicka a ide sa do budmeric..
Odpovedať
baby, dakujem velmi pekne. ste naozaj zlate. lomnicka: klobuk dolu. dakujem za ten zoznam albumov. ja som bola dlhie doma, tak sa v albumoch prehrabkavala, ale dat taketo nieco dokopy ... no, mas moj respekt holka :-) a nemam to tak daleko, mozno sa niekedy na tej margaretkovej luke aj stretneme ;-) sasettka: este raz vdaka za tie fotky. a ak najdem zaujimave miesto na fotenie, uricte dam vediet ;-)
Odpovedať
@corolla :-) ;-) aj mne daj vediet na zaujimave miesta...v podstate staci naozaj jedno okno a nom zaclona a pekny zaves a starodavna fotelka pod nim.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nooooooo, tak toto ked v Trnave najdem, hmmmm...to skor zacnu traktory padat :-D to by chcelo ist napr. do muzea oravskej dediny, len je to trosku od cesty :))))
Odpovedať
@sasettka ked budes hladat, samo ta najde...
Odpovedať
Profilova fotka
:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babky, potrebujem zistit nejaky kontakt na spravcu toho kastiela v budmericiach, nakolko nemame nijaku alternativu keby nahodou prsalo. budeme sa fotit v parku, len keby prsalo nie je kde. velmi pekne dakujem za info. :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?