Svadobné fotenie v interiéri v okolí Trenčína. Poraďte

Profilova fotka
Ahojky... prosím o radu, ak máte niekto dobrý tip na fotenie v interiéri v okolí Trenčína .... teda okrem tradície hotel Tatra... :-) Ďakujem krásne... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj,ja som tiez nic nenasla,tak budeme normalne v atelieri,dnes ti uz daju dost na vyber co tam chces mat..
Odpovedať
Ahoj, skús beckovské múzeum,veľmi pekné :o) Fotila som tam.
Odpovedať
Táto téma sa tu uz myslím rozoberala... Skús trenčiansky hrad.múzeum.izba v hotely alebo penzióne-taká vankúšová vojna by nebola zla na fotkach.nová galéria M.A.Bazovskeho tam sú krasne vzdušné priestory s klavírom.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem dievčatá.... popozerám to.... :-)
Odpovedať
Dnes som bola v galérii pýtať sa na to fotenie.pani na vrátnici-vyzerala velmi informovane takže to bola asi majiteľka... Mi povedala ze nie je problém ze oni majú otvorené aj cez víkend a stane sa aj ze keď je na nič pocasie tak pridu fotiť aj do galérie.vstupky riešia takým spôsobom ze kúpis lístky na prehliadku v počte kusov ľudí čo ide hore.vstup na človeka je 30sk čiže ľudová suma.len pre porovnanie-hotel tatra-500sk. A ako som spomínala tak sú to krasne čisté priestranne vzdušné priestory s bielym krídlom.nás si napr zapísala do kalendára...
Odpovedať
Profilova fotka
Aha tak to by som tam mohla behnuť aj ja... :o) Ďakujem Daduš... :-) Nemáš náhodou nejaký link na nakuknutie tých priestorov :-)
Odpovedať
Čo ja viem... :) Skús google.boli tam početné výstavy takže možno Najdes niečo dokumentacne. Skús galéria miloša alexandra bazovského v trenčíne.palackeho ulica.nezabudni ze to je mota galéria. STarú - na mierovom námestí - ma uz pod patronátom cirkev.
Odpovedať
Nie mota ale nová.T9na v mobile si robi zo mňa žarty. :)
Odpovedať
ahojte.. ja by som mozno skor sla do nejakej restauracie, ak povolia. Napr. Savana, alebo Porto alebo ako sa to vola (za synagogou) ;-)
Odpovedať
Jeana a to myslíš akože tam riešiť fotky?Veruze tam si to predstavit neviem.......
Odpovedať
Profilova fotka
No ja by som sa asi hambila,staci ze v parku ta okukuje kopa ludii,aj kamoska co bola v Tatre tak na nas tam cumeli,nemohla sa sustredit na pozovanie..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?