Svadobné fotenie v iný ako v svadobný deň...?

Profilova fotka
Najskôr som bola zásadne proti, aby sme portrétové fotenie absolvovali v iný deň ako v deň svadby, no dostali sme ponuku od našich fotografov a dali mi poriadneho chrobáka do hlavy... :-) ako to máte (mali ste) vyriešené vy...? fotili ste sa v deň svadby alebo v iný deň...? aké sú plusy a mínusy...? rada by som vedela názor iných nevestičiek :-) šaty budem mať svoje, v tom problém nebude a v deň svadby ušetríme minimálne 3 hodiny a nebude taký stres a zhon, ale na druhej strane nebudem už tak pekne nalíčená a učesaná, ako v deň svadby... tak poraďte prosím :-)
Odpovedať
My sme sa fotili v pondelok po svadbe. (inak v den svadby hlasli dazd aj ked neprsalo) Pamatam ako sa nam velmi nechcelo. Ale pokojne sme vstali sli pre sobasny list a potom na ku kadernicke. Saty mi zapinal fotograf kym sa zenich obliekal :D. Ale bolo krasne teplucko. Slniecko svietilo. Miesto som mala vybrane. Fotili sme vela vela. Namiesto povedanych dvoch, troch hodin sme stravili fotenim skoro pat. Boli sme na dvoch miestach a cestou sme sa zastavili v lesiku. Skusali sme co nam napadlo, Takze ja odorucam. Bez zhonu, stresu. A mne sa prave paci, ze som mala inak vlasy. No a neviem kde sa chces fotit, ale ja som bola aj v muzeu a aspon nebolo vela turistov.
Odpovedať
No keby si velmi chcela byt zase ucesana a nalicena, ako na svadbe, tak sa mozes dohodnut s kadermickou akozmetickou aj na ten pondelok,len by to boli mierne vydavky navyse, alebo si mozes skusit nieco vykuzlit aj sama;: zalezi od narocnosti tvojich predstav... druhe minus je svadobna kytica, ktora uz v zavislosti od toho, co v nej bude a ako ju budes hadzat nemusi byt uz v 100% nom stave.... tretie minus, ale to neviem, či je u všetkých, je mierne navýšená cena a plusy, ako hovori rheuska, viac casu, menej stresu, kopa moznosti na vymyslanie, väčšia pohoda, ktorú vraj vidno aj na fotkách a v svadobný deň viac času na spánok ráno 8-) alebo na iné veci- kecanie s príbuznými, užívanie si atmosféry, môžeš si to zorganizovať tak, aby Ťa ženích videl 1. krát až v kostole... a v prípade dažďa sa možno dá fotenie aj presunúť na iný deň, keď nebude pršať...
Odpovedať
Profilova fotka
my tiež plánujeme v iný deň ako bude svadba. z praktických dôvodov, viac si to užijeme. fotograf to iba uvítal, urobí viac záberov, vyberie tie najlepšie. Veľmi záleží aj na tom, ako si to naplánujete.Nám čas na to veľmi neostával a nechceli sme to robiť na úkor hostí aby na nás vyčkávali a robili sa prestoje. ale ak Vám tam vychádza nejaký ten čas nazvýš dá sa. Zažila som aj svadbu kde sa oni za hodinu pofotili popri prípravách a fotky boli krásne. Držím palce :)
Odpovedať
My sa budeme fotiť vo štvrtok pred svadbou, po svadbe už máme iné plány :) Budeme mať dosť hostí, nechceme od nich odbiehať na fotenie. V ten štvrtok si rovno aj vyskúšam make-up a účes, a fotení chcem mať vlasy rozpustené, v deň svadby zopnuté :D Tiež sme premýšľali, či sa budeme fotiť v iný deň, ale odporučili nám to priatelia, ktorí to absolvovali, takže bolo rozhodnuté. Bez stresu, náhlenia sa, v uvoľnenej a pritom už plnej očakávaní atmosfére. Možno nám to pomôže zabudnúť na všetok ten predsvadobný zhon, bude to taká generálka :D A deň "D" si užijeme celý s tými, ktorých tam chceme mať s nami :) Síce ma priateľ uvidí v svadobných šatách, ale aj tak verím, že ten moment, keď budem kráčať k oltáru s družičkami, hudbou a po boku otca, bude ten, ktorý si bude pamätať ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my sa budeme fotit v iny den, a to v nedelu poobede. Ziaden stres, nemusime mat pocit ze nas cakaju hostia. V pondelok Uz odchadzame ma svadobnu cestu a pred neprichadzalo do uvahy-moj drahy to nechcel, teda ani ja velmi ale on zasadne proti. :)
Odpovedať
Profilova fotka
kočky a cenovo sa o koľko navýšil fotograf, ked to máte iný deň?..rozmýľlam ako to spraviť, lebo odobierku nebudeme mať a chcela by som aby ma ženích videl až v kostole, no kedže to máme v oktobri o 15tej tak fotenie po prvom tanci do uvahy neprichadza..tak rozmyslam stale ako to spraviť
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi to na fotografovi ja osobne pytam len vsimne nebudem teraz pisat kolko ale dovod je jednoduchy beriem to ako dalsi pracovny vyjazd ale zaroven som rad ze novomanzelia uz nebudu v takom strese ako pocas svadobneho dna a naozaj to vidno na ich tvarach a samotnej spolupraci pri foteni ked sa sustredia len na samotne fotenie. Zaroven si z casoveho vacsieho rozsahu mozu dovolit fotit aj vzdialenejsie miesta alebo menej dostupne.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa fotili :-) 3 mesiace pred svadbou, čiže svadba ešte len bude :-). Mne to plne vyhovovalo, kedže sme si to parádne užili. Prvý deň sme fotili na jednom mieste v Tatrách a druhý zas na inom, na oboch miestach sme strávili vyše pol dňa a bola to zábava, žiadne naháňanie na všetko bol dostatok času. Moja výhoda bola, že aj fotografka aj vizážistka boli z takéhoto fotenia nadšené a priamo ma obliekali a maľovali na mieste v horách. Moja výhoda, ale je, že v 1 svadobných šatách budem mať fotky a v 2 sa budem vydávať, takže moment úžasu ženíchovej tváre zažijem 2x :-). Takže ja len môžem odporučiť :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?