Svadobné fotenie v Žiline. Kam ísť?

Ahoj baby, neviem či tá téma už bola, ale nenašla som ju ak áno tak prepáčte som zo žiliny a neviem kam sa chodievaju pári foriť v exterieri. premýšlali sme nad budatínom alebo rajeckými teplicami, ale čo v prípade, že bude pršať? máme objednaného fotografa, ktorý nie je zo žiliny, preto potrebujem typ aj na nejaký pekný interier kde by sa dali spraviť pekné fotky prosím poraďte
Odpovedať
1
2
ja by som sla na budatin a do mesta ;-) vraj na budatine sa da fotit aj ked prsi....aspon tak mi povedali, ked som tam volala, ale nakoniec sme tam nesli.
Odpovedať
Ďakujem luko, no ale mám taký pocit, že tam maju otvorene len do 16:00 a to je dosť skoro lebo my sa chceme isť fotit až po obrade každopádne sa tam pojdeme opýtat
Odpovedať
ahaa. to som netusila, tak to by sme ani nestihli, my sme sa tiez fotili po obrade
Odpovedať
a kde v meste ste sa fotili?
Odpovedať
my sme nemali svadbu v ZA, ale Budatin sme planovali ako eventualitu, nakoniec sme sa fotili v Turzovke, kde bola aj svadba ;-)
Odpovedať
ahaaa.... no ale aj tak vďaka
Odpovedať
vejka: moja fotografka bola s jednou nevestou fotit v Kunerade, krasne fotky tam urobili. Alternativa v pripade dazda bol hotel Polom. Neviem ako to mali dohodnute, ale skus sa tam popytat ;-)
Odpovedať
aj strecno je krasne..a v pripade dazda,sa da fotit vo vnutri ;-) otvorene je az do siestej..vrelo odporucam.. v pripade pekneho pocasia,kludne do centra..a rajecke su dost popularne..aj ked je pekne,aj ked prsi.. budatin je tiez oblubeny.. pripadne sa poobzerajte po nejakom hoteli a v pripade potreby sa chodte fotit tam ;-)
Odpovedať
dobrá téma pridajte ešte nejaké návrhy 8-)
Odpovedať
do interieru sa chodievaju fotit do villa necas ... my sme fotili v kunerade... len velka skoda, ze interier nie je spristupneny a velmi to tam chatra... mali sme zaradene aj strecno ale zavrhli sme to z dovodu moznosti velkeho poctu navstevnikov a nehovoriac o tom, ze vyplujeme dusu kym vyjdeme hore... samotnu hostinu sme mali v restauracii hotela dubna skala a na interierove fotky sme vyuzili aj ich prezidentsky apartman ;-)
Odpovedať
jeej toľko možností a to som myslela, že tu nič pekné v okolí nie je :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
janka186 • Dnes o 17:30 Ahojte nevestičky zo Žiliny a okolia. Chcela by som poradiť ohľadom fotenia vonku v okolí ŽIliny. Viem, že asi vačšina bude písať Rajecké Teplice ale ja by som chcela niečo bližšie najlepšie v ZA. Nejaký pekný park alebo niekde kde je pekná príroda. Ďakujem mata0377 • Dnes o 17:41 Janka, včera som bola vo foto a majiteľ akurát telefonoval s jednou nevestou, dohovárali sa na fotení pred svadbou. Časovo sa mu Rajecké Teplice zdali ďaleko, navrhoval hrad Strečno alebo "Sedláčkov" park pri Tescu v centre. Videla som, že svadby sa fotili aj v areáli Budatínskeho zámku alebo v parku v Celulózke pri Ville Nečas. Skús zadať do google obrázky týchto miest, možno sa Ti niečo zapáči...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ďakujem mata0377 za typ ta vila vyzera pekne pojdem kuknut aj nazivo :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
ozivujem temu, nemate nejake ine napady, nielen klasicky Budatin, Strecno alebo Rajecke???
Odpovedať
Profilova fotka
@janamaria mozno na nejake miesto, ktore pre vas nieco znamena...otazka je, ci chces prirodu alebo interier... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janamaria - mirage... je tam krásna fontánka :D Aj na námestí je fontánka....
Odpovedať
kopce, lúky, polorozpadnuté domčeky, chalúpky, kaplnky... :-)
Odpovedať
Aj ja som najprv rozmyslala nad Rajeckymi Teplicami, ale prisla som na to, ze ide vlastne o tu zelen - prirodu a aj v Ziline su pekne parky na fotenie. My sa budeme fotit v parku pri Kamelii a na hradbach Farskeho kostola, prip. v meste pri nejakej fontane. Aj na tejto stranke som videla niektore velmi pekne fotky z hradieb kostola (mame tam aj obrad). Ale aj v samotnom lesoparku sa da fotit. Aj v tomto parku aj v parku pri Kamelii su rozne stromy, priestranny travnik, lavicky, dokonca novy dlhy chodnik ci hojdacky, tak na co sa niekam daleko trepat?! Pocula som aj to, ze do Rajeckych pridu naraz 3-4 nevesty a zrazaju sa tam... Dobry fotograf urobi v akomkolvek parku dobre fotky. Verim, ze mi takeho mame :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
My sa tiez planujeme ist fotit bud na hradne schody farske, potom sedlackov park, budati, ale cislo jedna je u mna rodinny dom mojej dobrej znamej vo Horkach, maju pri cintorine doslova styl vilky, mega rodinny dom, kde ma ihrisko, fontanu, kamen v kombinacii s travnikom a podobne..je tam aj mega trampolina pre deti takze hadam budu pekne fotky a nebude treba nikam ist, ale kazdopadne preco utekat mimo ZA ked tu mame tiez pekne miesta....:)urcite je z coho vyberat :)
Odpovedať
neviete, kde su v okoli zilny nejake vodne plochy alebo miesta pri vode, ktore vyzeraju prirodne (cize ziaden most, parcik, architektura v pozadi)?
Odpovedať
@vejkasmejka8 My sme sa fotili v Budatine, ale ak by sme mali caschceli sme ist na vodne dielo Zilina, ak mate dobreho fotografa, fotky by boli super... inak poslem Ti link na nasho fotografa, on fotil jeden par aj pod Rozsutcom, ale to by ste asi museli sa ist fotit den dopredu... http://matejziakfoto.blog.cz/1111/ele...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Ahooojte, neviete či je možné sa fotiť na Kunerade? Ďakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Ahojte, prosim vas a ako je to s fotenim v interieri Budatinskeho zamku? Je to povolene? Pozeram fotky no nevidim ziadne fotky z interieru.
Odpovedať
@sonka0908 nie je to povolené, prebieha tam rekonštrukcia a čo viem, tak celkovo sa to nepovoľuje
Odpovedať
Profilova fotka
A kde najdem nejaky pekny interier? Neviete poradit? Okolie Ziliny
Odpovedať
@sonka0908 niečo na taký historický štýl? Asi zámok v BY, možno by sa dalo fotiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sonka0908 v Budatínskom zámku v interiéri som ešte nebol pozrieť, ale môžete využiť napr. Kaštieľ Radoľa ;)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Kaštiel krasnany je tiez historicky
Odpovedať
Ahojte, prosím vás ako to je s fotením na Budatínskom nzámku, dá sa tam fotiť len tak, alebo potrebujeme nejaké povolenie? V Parku alebo v Exteriéry zámku.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?