Svadobné foto a video od jednej firmy na august 2018

25. jan 20187

Dobrý deň ľudia môžem poprosiť kontakt na nejakého dobrého fotografa ktorý zároveň vie zabezpečiť aj kameru čiže asi nejaké duo alebo viem že veľa fotografov spolupracuje s kameramanmi ďakujem a jasne aj cenové ponuky by potešili

• Zdravim, pozrite si prosim moj web. Kameru Vam viem odporucit i ked dobrych kameramanov poznam asi 2ch na SK. Info v sprave.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobrý deň, prosím pozrite aj moje práce.

• Sponzor fóra
  • Skuste oslovit Magusheen, su aj tu medzi pro... U nas jednotka s hviezdickou za VSETKO, od komunikacie az po kreativitu 🙂

• V prípade záujmu Nás kontaktujte,
    Podrobnosti a cenu pri osobnom jednaní

• Ponúkam aj naše služby 🙂

• @nelinkape  Dobry den, napisal som o tomto jeden blog na webe, mozete si precitat aby ste sa dozvedeli niektore specifika ked foti a toci jeden clovek.

Ja take sluzby poskytujem, ale je potrebne velmi presne a jasne dohodnutie sa na veciach. Pozrite si moju webku, tam najdete aj fotky aj videa, ktore som robil a mozete sa rozhodnut. Ak by ste mali viac otazok, kludne ma kontaktujte.

• Dobrý deň, ponúkame služby fotografa aj kameraman v jednom tíme. Viac info v IP. Štúdio Kama

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov