Svadobný fotograf 11.8.2018

14. feb 201870

Ahoj. 🙂 Hľadám šikovného svadobného fotografa na termín 11.8.2018. 🙂 Nejaké odporúčania? Ďakujem.

• @veronika3572708  
    Ahoj,
    Dany termin mam volny. Mozete si pozriet moju ponuku tu, alebo najaktualnejsiu ponuku na mojej web stranke, vid. nizsie pod komentom.

Ak Vas moja tvorba zaujme, nevahate ma kontaktovat.

Dakujem a zostavam s pozdravom.
    Zelam pekny vecer.
    Be happy 😉

• Dobry vecer,termin mam volny. Pozrite si moju pracu,ak Vas zaujme rada Vam spravim ponuku na mieru za vynikajucu cenu 😙

• Ahoj, termín mám voľný. Skúste si pozrieť moju prácu na webe. Krátke videoprezentácie si viete pozrieť tu  alebo tu https://www.youtube.com/watch?v=OttdHljxWsM&t=1s. Posielam aj IP. Prajem pekný večer.

• Sponzor fóra
  • @veronika3572708  Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Moju najviac aktuálnu tvorbu nájdete na mojej web stránke. Keď budete mať akékoľvek otázky, rád Vám odpoviem 🙂 Prajem Vám príjemný zvyšok dňa, Martin

• Dobrý deň. Váš termín mám zatiaľ voľný. Ak Vás zaujme moje porfólio, neváhajte ma kontaktovať 🙂

• Zdravým,
    Termín mám ešte tiež voľný, rád Vám ponúknem svoje služby!
    S pozdravom
    Čepec

• termín máme voľný ... posielam ponuku do IP

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov