Svadobný fotograf 15.6.2019 Kežmarok

Hladame svadobneho fotografa na termin 15.6.2019 na svadbu, ktoru mame v Kezmarku. Rozsah fotenia : priprava nevesty s druzickami, priprava zenicha, obrad, hostina, zabava do cca 1:00. Hlavne hladame sikovneho fotografa, ktory dokaze zachytit takpovediac atmosferu svadby a energiu hosti. Dakujeme krasne
Odpovedať
Profilova fotka
@ladymia Dobrý deň Vám želám, ak Vás zaujme moja foto tvorba, neváhajte ma kontaktovať. Váš termín svadby mám voľný. Be happy ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, myslím si že ponúkam presne to čo hľadáte :) Pozrite si albumy (cele svadby) na mojej web stránke.
Odpovedať
Profilova fotka
@ladymia Pekný večer prajem, Váš termín mám voľný. Pokiaľ Vás zaujme moja práca, rád poskytnem viac info. S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
@ladymia Skúste si pozrieť viac z mojej práce, ak Vás zaujme rád doplním bližšie info.
Odpovedať
Profilova fotka
@ladymia Väčšina fotografov za vami príde v rámci Slovenska kamkoľvek - možno si vypýtajú náklady za dopravu, ale to mi príde zanedbateľná suma v porovnaní s cenou fotografa, prip. sumou za celu svadbu. Myslím, ze je teda dobre rozhodnutie sa orientovať na fotografa, ktorého práca sa vám páči, než na fotografa, ktorý je blízko vás akos a to nevestam casto stava. Samozrejme svoju úlohu zohrá aj cena za jeho služby a ďalšie faktory, ale jeho vzdialenosť od miesta svadby mne osobne príde ako najmenej podstatný faktor. PRO fotografi vám už ponúkli svoje služby, takže mate z čoho vyberať. Držím palce, aby ste vyberali podľa správnych kritérií - ak by ste chceli nejakú nápovedu, skúste pozrieť moje ďalšie rady na blogu. Na webke nájdete aj môj cenník, keby som vás oslovila moja práca.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, ponuku som poslal do spravy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa velmi paci tento clovek. Fotil nam svadbu, je velmi sikovny a ma dobre ceny ;) Fotograf Gentleman Miroslav Kromka www.mirda.sk Na fb sa daju pozriet tiez jeho fotky http://www.mirda.sk/uvod.html
Odpovedať
Profilova fotka
@ladymia Dobry den, vas termin mam volny ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý deň termín máme stále voľný ak by ste mali záujem a naša tvorba sa vám páčila sme tu pre vás
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ja Vám chcem ponúknuť fotobúdku resp. Fotokútik. Radi Vám pripravíme rámčeky na ktorých budú Vaše mená, dátum svadby a pod. Máme tiež zábavné rekvizity a pekné pozadia. Všetky fotky budú vytlačené hneď po odfotení v neobmedzenom množstve. V ponuke je toho veĺa, ale lepšie to prekonzultovať po telefóne. Všetko na profile a www. Do fotobudkovania.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?