Svadobný fotograf a krátky videozostrih Nitra 8.7.2017?

16. máj 201760

Ide o malú svadbu pre 15 ľudí (kostol, svadobný obed) v Nitre.

• Ja by som mohol 😉 . Ale ako bolo mnohokrat povedane kratky videozostrih = vela materialu, takze iba ako svadobny fotograf.

• Aj keď chceš iba krátky videozostrih, potrebuješ tam mať kameramana aj tak celú svadbu, aby zachytil všetko podstatné, a aby ten zostrih aj vyzeral... aj my sme ho najprv chceli, ale keď sme si uvedomili, koľko to bude stáť, a 2 hodinové dvd si nikto nikdy pozerať nebude, tak sme od toho upustili a radšej sme investovali do fotografa ... áno, videozostrih je krásna spomienka, no dať za to 600€ je asi moc ... držím prsty 🙂

• To je presne ako s fotkami. Niekto chce za 600 aspon tisic cvakov, lebo cim viac tym lepsie, to su tie 2 hodinove dvd.
    A niekto vidi rozdiel a za 600 chce paradny klip, to sa da prirovnat tak ku 200 fotkam.
    @kajika88  preco ste si nedali daky 30 minutovy film a klip, toto ponuka dost vela kameramanov. Ano cena za profi je vyssia ako 600.

• Sponzor fóra
  • Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobrý deň,
    ak Vás zaujala naša práca veľmi rada Vám ponúknem naše služby. 🙂
    V prípade, že máte nejaké otázky odpoviem Vám prostredníctvom emailu alebo IP.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Ahoj! Ja beriem tvoju vyzvu! 🙂 Aj nafotim aj nafilmujem kratky cca 30min. zostrih stihnem oboje! 🙂
    Nie je to profi kamerou, natacam svojou zrkadlovkou plus momenty kedy sa nedokazem rozrezat na polovicu 🙂 pouzivam stativ kde dam maly fotak, ktory zapnem a nataca video a ja popri tom fotim! 🙂

Som tu presne pre takych ako ty! Nie kazdy ma prachy na draheho kameramana a este aj fotografa a predsa len mat ako taky zostrih videa proste treba na pamiatku! 🙂
    Tak si pozri moj web prip. moj profil tam mam jedno take video 🙂.
    Na cene sa vieme dohodnut! Termin tvoj mam este volny! 🙂

Katarina.

• sranda, presne toto radim nevestam, ktore maju hlboko do vrecka - dajte si maly fotak na stativ a neplatte zaznamarovi..... ale zaspominal som si aspon. sony hx5 bol moj prvy fotak v roku 2010.... kto by to povedal, ze dnes na take nieco niekto toci svadobne klipy. haluz 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov