Svadobny fotograf BB

Profilova fotka
Ahojtee hladam svadobneho fotografa s priatelnou cennou :) Ktori by fotil od priprav az po polnoc :) a ma uz aj nejake tie skusenosti . Samozrejme ocennujem kazdeho pracu ale nikomu nedam za jeden vecer 500e a uz vobec nie 800e :D takze ak mate niekto taky cennik, ani nemusite pisat. Dakujeeem pekne za odporucania a ponuky
Odpovedať
@cassiegregus ale za saty tolko das? Ze? Za Dja tiez das dost, nezabudaj ze neplatis len za jeden vecer ! Kto berie 500-800 ma roky praxe a skusenosti, drahu techniku a dalsie dni stravi nad upravou fotiek. Takze ak nechces mat dovrzane svadobne fotky, nesetri...
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 right
Odpovedať
To nie je jeden večer. To sú dni, hodiny pri preberaní, triedení a upravovani fotiek. Plus každý dobrý fotograf to robí na živnosť (musí zaplatiť odvody). Takže mu nedáš do vrecka "len tak" 500e a viac. Platíš za kvalitu a pamiatku na celý život. Na svadbe je tooooolko zbytočnosti čo dokáže človek oželieť... Radšej si zaplat za kvalitu fotiek. Držím palce pri výbere fotografa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cassiegregus Svadba je preludi nieco co sa vacsinou udeje len raz v zivote....je to preto udalost kde sa da minut vela penazi ALE da sa aj VELA usetrit....svoje sluzby vam ponukat nejdem lebo drat si techniku v hodnote slusneho auta za par eciek nema zmysel lebo v konecnom dosledku by som po nafoteni zistil ze som nezarobil ani na slanu vodu....ale o tom potom....teraz k tomu setreniu....za roky praxe som zazil toho mnoho a teda vam mozem dat tip kde sa da este okrem fotografa usetrit....usetrit sa da na kameramanovi....profika netreba natoci to aj Zuzin Fero na vasu handycamku alebo GoProcku a mozno si pozriete aj zacepcenie ak sa do polnoci nenamaze....usetrit sa da aj na starejsom toho skvelo zastupi niekto z rodiny co ma velku hubu a nejak to obkeca....pri odobierke bude citat z papiera ako prvacik zo slabikara ale to sa da prekusnut.....takisto netreba DJa alebo kapelu....mozete si pesnicky pustat z pocitaca. Staci napojit len nejaky fajn reprak....medzi pesnickami budu trochu prestoje a hrat sa bude ale ludovka, disko na preskacku ale to je pohoda...a teda fotografa tiez netreba...naco platit ked to nafoti kamarat co ma zrkadlovku....ved taky fotak robi super fotky....mozno po svadbe uvidite nejake pouzitelne foto, mozno aj utrzky z videa ale aj tak tie usetrene prachy a spomienky vam nikto nevezme.... Vela zdaru pri vybere, ale ako pozeram ze svadba bude v auguste 2017 tak myslim ze na vyber uz toho vela nebude.
Odpovedať
@tommyfoto slecna ma lajknutu nie najlacnejsiu agenturu co robi vyzdoby a tiez firmu co siju saty, tak ked da 3 litre za toto, nezostane jej ani na slanu vodu, nie na dakeho fotografa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@cassiegregus uchadzaju vam suvislosti, co je ale prirodzene, kedze zrejme svadbu riesite prvykrat v zivote. netusite, preco to stoji tolko a co vsetko je za tym. a tym padom ani nemoze platit to, co pisete, ze ocenujete kazdeho pracu. neocenujete, vase vyjadrenie je toho dokazom. navrhujem foto vobec neriesit, pretoze evidentne pre vas nie je dolezite. usetrite si po odovzdani fotiek kopu sklamania a tie 2-3 stovky, ktore date fotografovi, si radsej odlozte na svadobnu cestu.
Odpovedať
Profilova fotka
@cassiegregus necuduj sa, ze si nahnevala tolko kolegov...predstavujes si nafotenie svadby od priprav do noci, co znamena zvladnutie krajinkarskej fotografie, makra, portretnej aj dokumentacnej fotografie ak sa najde niekto, kto Ti odovzda fotografie priamo v noci po skonceni svadby, musi fotit na automat v kvalite JPG a ten naozaj, ako pises, skonci svoju pracu cca po 18tich hodinach mozno sa Ti podari natrafit na zaciatocnika, ktory vie fotit, ale nema skusenosti, pozor by som si davala na toho, kto ma skusenosti ale cenovo sa jeho praca rovna priblizne k vynalozenym nakladom, aby sa Tvoje predstavy velmi nevzdalovali od reality ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Zaujímavé že sa mi ozvali šikovný fotografi ktorí majú ceny priatelne a prácu tiež peknú :) ale nejdem sa tu proste hádať , keď sme sa dohodli s budúcim manželom že proste za fotky 500€ nedáme tak proste nedáme a bodka. Ďalšie oceňujem vašu prácu a pýtajte si ceny aké chcete keď proste na to nemám alebo nechcem mat tak si nebudem platiť fotografa za 800€. Nie som Kim Kardashian že potrebujem mat fotky na titulku 😂 Ďalej , mohli by ste si spraviť prieskum aká je minimálna mzda na Slovensku a trosku ceny prispôsobiť . Náklady ? Pre boha mám kamaráta čo má fotaky za 1000--ký EUR a tiež sa na tich cenách smeje. Ale Ok nebudem nikomu brat cenu a áno niektorí máte prácu neskutočne krásnu , ale trosku pokory menej arogancie .
Odpovedať
Profilova fotka
@cassiegregus nesmiete to brat tak, ze vas napadame za vas pohlad. ja osobne vam plne rozumiem, keby som bol na vasom mieste a nemal informacie, uvazoval a postupoval by som asi rovnako. avsak musite chapat, ze sme tu vsetci zazili asi milion svadieb a zaroven sme tu mali do cinenia s milionom neviest, z ktorych mnohe uvazovali a konali presne ako vy. o par mesiacov sem potom pisali zufale znovu, pretoze boli nestastne z dlheho cakania na fotky, z hroznej upravy fotiek a chceli, aby sa nasiel dobrak, ktory ich opravi a zaroven sa zaprisahavali, ze keby to vedeli predtym, tak si toho fotografa v zivote neobjednaju a tak dalej a tak dalej...... na rozdiel od vas vieme, ako svadba prebieha a co vsetko od fotografa vyzaduje, aby ste boli spokojna s vysledkom. a vieme napriklad aj to, ze ak sa vam ozve 20 fotografov, ktori vas nalakaju na uzasne portretovky s gycovymi pozami, tak to neznamena, ze vam nafotia celu svadbu dobre. portrety tvoria asi 20% celej svadby, zaujimajte sa v prvom rade o tych zvysnych 80% a pozrite si cele svadby. inak urcite budete plakat tak ako mnohe pred vami. a k cenam iba tolko. fotografia je umenie, nie prepisovanie cisiel z jednej kolonky excelovskej tabulky do druhej. mate na vyber cvakacov a tych, ktori fotit vedia a daju vam do fotiek aj pridanu hodnotu. ta pridana hodnota je prave to, za co platite viac. su dve moznosti, bud ju vidite a ocenite aleboo ju nevidite a potom je naozaj jedno, kto a za kolko vam svadbu nafoti. p.s: isteze mate v mailovej schranke kopu ponuk. fotografov je totiz ako maku a kazdy si chce uchmatnut kus kolaca. mnohi su ochotni fotit aj za malo penazi, len aby mali robotu. zvlast, ak ma nahodou volny termin a hrozne hrozne ho chce obsadit.
Odpovedať
Profilova fotka
@cassiegregus praveze ja som z Tvojich slov: "ale nikomu nedam za jeden vecer 500e a uz vobec nie 800e :D takze ak mate niekto taky cennik, ani nemusite pisat" citila aroganciu, ktora ma prinutila reagovat, aj ked uz to viac menej nerobim :) za ekonomicku situaciu na slovensku nemozu ani profi fotografi ani zakaznici, drobni podnikatelia su odsudeni k zaniku, pretoze ich nebude mat kto zaplatit, kedze stredna vrstva zanika samozrejme dobre vieme, ze dostavate ponuky do SS aj od neregistrovanych kolegov, preto si aspon pozrite fotografie z celeho dna, skutocne predidete sklamaniu, ako uz mnohe nevesty pisali v tychto forach naozaj nic v zlom, rozumiem Vam, len mozno by bolo vhodnejsie inak volit slova, nie hned dehonestovat pracu profi fotografov ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkam Vám naše foto a video služby. Váš termín máme ešte voľný. V prípade, že máte nejaké otázky odpoviem Vám prostredníctvom IP alebo emailu. :-) Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
tiež fotím dlhé roky ,pohybujem sa medzi fotografmi chodím po školeniach atď.... a vy nemáte podľa tých komentárov ani len minimálny pojem čo všetko za tým stojí ja tiež mám fotoaparáty za tisíce € a mám kopu neviest ktoré povedia že 500€-600€ euro je super cena pretože nejde len o to ,,že cvakáte 1 deň" je to skoré vstávanie aby ste sa niekam dostali je to po psychickej stránke namáhavé lebo nepracujete iba s 2 ľuďmi ale je ich veľa krát cez 100 musíte sa pripraviť lebo chodíte na miesta kde ste nikdy napr neboli musíte si pozrieť miesta na fotenie okolie lebo nevesty to očakávajú to že sú to hodiny za pc , že foťák má cez niekoľko kilov a máte ho na krku 16-18 hodín že nosíte rekvizity že tlačíte fotky (a teda neviem ako kolegovia ale ja si neviem doma vyčarovať ani foto-papiere kvalitné ani farby do tlačiarne), veľa krát nosíte svetlá ,že si ničíte vlastné auto že máte celý rok skoro bez víkendov a rodiny že máte zodpovednosť za 1 deň kde sa nedá nič opakovať ak to náhodou nedopadne ok POKORY by ste si zaslúžili vy a aj menej AROGANCIE a trošku viac úcty keď nemáte ani len šajn čo všetko za tie peniaze daný človek robí .....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dobrý deň prajem. Hľadám fotografa zo stredného Slovenska, ktorý by nafotil našu svadbu. Svadba sa uskutoční v prvej polovici októbra 2017. Ďakujem za ponuky. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, v októbri mám ešte niektoré termíny neobsadené, posielam informácie do správy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@photostancik Mudro pises
Odpovedať
Profilova fotka
@cassiegregus Dobry den, ak termin mame dostupny pre foto aj video - radi vam vyhovieme, dostupnost je lepsie overit osobne telefonicky ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?