Svadobný fotograf - Bratislava a okolie. Poraďte mi

Ahojte, hladam nejakeho dobreho fotografa .Viete mi s tym poradit?Velmi sa mi pacia fotky Roba Fojtika, ale bohuzial na 29.4. je uz obsadeny.
Odpovedať
1
2
Ozaj, mate niekto skusenosti s fotografom Golejom?
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/index.... golej ma fotil, vid album http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
ahoj, ja som videla fotky fotografa goleja vcera na vystave, ale pripadali mi take strnule, ci ako to napisat, pekne fotky mal rofo a uchvatena som bola z fotiek, ktore tam mal harum
Odpovedať
Profilova fotka
som prekvapená, že sa ti zdajú byť golejove fotky strnulé... mne sa páčili... ;-) harum foto štúdio má myslím viac fotografov, tak sa treba pýtať na toho, koho fotky sa vám páčia. :-)
Odpovedať
madeleine, asi to neviem spravne popisat - skratka z nich nevyzarovalo to, co vyzarovalo z fotiek harum studia - to si napisala dobre, ze sa treba pytat na fotografa, ktory robil konkretne fotky, ktore sa ti pacia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
je podstatné, aby si našla fotografa, s ktorým budeš spokojná... ;-) je to vizuálna spomienka, ktorá ti ostane. A keďže nielen v Bratislave, ale na Slovensku je veľa naozaj šikovných fotografov, každá z nás si má z čoho vybrať k svojej spokojnosti. Ako ja napríklad... :-D Som ako slniečko teraz... hádam spokojnejšia by som teraz ani nemohla byť... 8-) marianne: mne osobne sa páči práca Goleja, Rofa, Čechovského, Hrebíčka, Herchla, Steinerovcov, škerákove i Skybove, či štúdia Harum. Väčšinu som zažila osobne a sú to v prvom rade príjemní ľudia až potom profesionáli a fotografi. To je tiež dôležité, ak budeš s nimi telefonovať, daj na svoj pocit, lebo fotky môžu byť krásne, ale podstatné je, aký vzťah si za tú chvíľu stihnete vytvoriť, aj to je na fotografiách vidno. ;-)
Odpovedať
ano aj dojem je dolezity, ale nemyslim, ze ziskavat ho cez telefon je preve najvhodnejsie - ak mu volas na mobil, mozes ho vyrusit uprostred nejakej prace a nemoze sa ti venovat, ak volas na pevnu linku, moze to dvihnut niekto iny - idealne je s nim sa stretnut osobne - ja som sa s panom harumom rozpravala na vystave aj na zaklade tohoto rozhovoru som sa rozhodla, ze moju svadbu bude fotit on - ak by ale nemal take uzastne fotky, ako som videla, tak mozno este hladam dalej ;-)
Odpovedať
marianne - poslal som ti IP na fotografa
Odpovedať
uff, ked je takyto problem s terminnmi, tak som o to stastnejsia, ze mal harum este volno :-) som si myslela, ze 4 mesiace vopred je pohoda, este aj s rezervou
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj marianne, oslala som ti do IP kontakt na fotografa.. drzim palce, vybrat to, co sa ti paci!
Odpovedať
sranda, na stránke nemá štúdio harum nejaké extra fotky...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
kleopatra, aky je moj vkus mas moznost vidiet z linkov, co som sem dala. aky vkus mas ty vidim z tvojich linkov - mimochodom, tie rybarske su vtipne, ale priamo v tvojom vybere je aj par "strnulych". pochop jednu vec - ak pisem, ze sa mi nieco zda "strnule" tak to hovorim za sebe a nie za teba, takze tebe sa to moze zdat dynamicke a plne zivota ;-) ak nam da nsoci nejake ukazky, tak budeme mat predstavu aj o jej vkuse
Odpovedať
Profilova fotka
baby, ste za reklamu platené? :-D :-D :-D
Odpovedať
madeleine, pekne auticko ste mali 8-) - co sa tyka linkov, reagovala som na nsocinu poznamku vyssie ;-)
Odpovedať
vazne, to je vase, alebo sa da niekde prenajat?
Odpovedať
Profilova fotka
lucia: to sme mali požičané zo súkromnej zbierky... ;-) Nedá sa prenajať... ale existujú limuzínové services, kde by sa to mohlo dať... 8-)
Odpovedať
myslis aj veteran? tak daj kontakt pls. :-N
Odpovedať
dik vsetkym za pomoc.hadam si niekoho zozeniem
Odpovedať
tak som pridala do mojho albumu aj par dynamickejsich fotiek :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby, keby ste niektorá chcela tak mám jednu kamošlu fotografku. Fotí aj do časopisov. Napr. do Slovenky,.... Je mladučká a má fakt výborné nápady. Také šidlo. Ak by ste niektorá chcela kontakt a teda máte záujem dajte vedieť. emjee. Máte supiš fotky. Ste veľmi zlatí. Najmä s tými jahôdkami ;-)
Odpovedať
dakujeme :-) sme sa vyblaznili pri tom foteni :-D
Odpovedať
ahojte, mozete prosim poslat aj mne do IP kontakt na fotografov (okrem tych, co su tu na stranke)? dakujem!
Odpovedať
ja osobne viem ze so studiom Harum maju ludia zle skusenosti - kamaratke napriklad meskali na fotenie, nakoniec to ani nestihli a museli menit program po obrade!!! myslim, ze je to jasna neprofesionalita. nehovoriac o tom, ze su velmi drahi.
Odpovedať
hegi, vazne?
Odpovedať
Profilova fotka
:-D
Odpovedať
hm... len maly postreh... zda sa mi pri najmensom podozrive ak sa niekto prave v ten den ked sa zaregistruje rozhodne hned prvym prispevkom kritizovat konkretnu firmu systemom JPP (jedna pani povedala)... zeby sa konkurencia az tak velmi bala? :-) hegi, ak ti krivdim tak prepac, ale toto sa mi naozaj nezda objektivne...
Odpovedať
Profilova fotka
jaka.. ale ved aj ty si registrovana dnes a toto je tvoj prvy prispevok ;-) mne je to tri, ale je to cele dost vtipne :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?