Svadobný fotograf - GA, TT, NR. Máte dobrý tip?

Profilova fotka
Ahojte kočulky, nemáte niektorá tip na dobrého fotografa z okresu Galanta, Trnava alebo Nitra? Máme zajednané fotenie v kaštieli v Močenku, ale pomaly začínam pochybovať či som si vybrala dobre. Nemáte náhodou niekto skúsenosti s fotením v tomto kaštieli? Veľmi by ste mi pomohli. ďakujem.
Odpovedať
ahoj harakiri, pokial viem, mocensky kastiel nie je prilis dobry na fotenie, ze je tam zmena vlastnika a je to nic moc!!! velmi dobre je 4F studio v trnave, maju krasne fotky. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
harakiri, pozri na link http://www.mojasvadba.sk/album/album.... alebo môj album http://www.mojasvadba.sk/album/album.... to je práca ateliéru p.Bohunického (na pešej zóne v TT)... Ja osobne som bola veľmi spokojná... Fotili nám aj obrad a hostinu...
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem ti katarinas za dobrý tip. Tie fotky sú naozaj úžasnnééééééééé, presne tak som si to predstavovala. Mohla by si mi prosím ťa poskytnúť nejaké infošky ohľadne ceny, počtu záberov, kusov fotiek a tak. Ako som si v albume všimla máš tam napísané, že si si požičala šaty z Pronuptie - aj ja mám z tohto salónu. Ja som mala pri výbere šiat problém s dĺžkou, lebo mám 1,8m a jedine v tomto salóne som našla šaty ktoré mi vyhovovali a nevyzerala som v nich ako vyrastený študent. Už som si myslela, že si budem musieť dať šiť. Takže vysoké nevesty treba sa ísť pozrieť do Pronuptie. Ešte podotýkam, že som obehala všetky salóny v Trnave, Nitre a skúšala som si šaty aj na výstave v Bratislave.
Odpovedať
Profilova fotka
pripájam sa k vivien 4F - sú super.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj harakiri, my sme mali fotografou z 4F štúdia z TT, fotiť sme sa boli na Smolenickom zámku a boli sme veľmi spokojný. Fotografka bola skúsená, presne vedela do akých póz nás má dať. Vyfotila 3 filmy, spravili nám album s 80fotkami a tie nám dali aj na CD a celé to stálo 3000SK + 1000SK za vstup na zámok. Tiež smne uvažovali o Močenku, ale vraj to tam už tak neudržiavajú :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj horenka, takže ako vidím všetky sa zhodujete na 4F štúdiu. A na tom Smolenickom zámku si musíš vopred ohlásiť ten vstup v ten konkrétny deň, alebo je tam k dispozícii hocikedy hocikomu?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
malá rada fotenie: Smolenice 1000,- Sk; Trnavské múzeum 600,- Sk; Kaštieľ Dolná Krupá 600,- Sk; interier Pfoenix, Dream, stará Trnava zdarma.
Odpovedať
Profilova fotka
Harakiri, tie Smolenice zabezpečí fotograf, aspoň my sme sa objednali v štúdiu na presnú hodinu fotenia a potom, keď sme tam prišli na vrátnici si nás odchytila fotografka a po zapl. 1000Sk vstupného sme išli na to :-) momentálne nemám u seba žiadne fotky, ale zajtra môžem nejaké pridať do albumu a ppošlem Ti link
Odpovedať
Ak by si chcela zo Seredi. Vola sa p.Kováč, ale skôr vo fotoatelieri,lebo do terenu si pyta tusim viac. Mna nemohol :( , ale videla som fotky a boli dobre. Caf :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte všetci čo sme mi doporučili fotoštúdio 4F, práve som si to zajednala. Ďakujem za túto super radu, myslím že to bude dobrý výber. Dokonca mi spomínala teba - Horenka ako ste boli na Smolenickom zámku, keďže ja som tiež Sereďanka. Ja som si až teraz pozrela fotečku tvojho milého a teba a zistila som, že vás obidvoch z videnia poznám, dokonca sme boli spolu aj na poučení u farára - ja som tá vysoká tmavovlasá baba a môj frajer je blonďák. To je ale náhodička, čo?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj harakiri, napísala som Ti do IP 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte kočky, pošlete mi kontakt na fotoštúdio 4F pls? Vďaka. :-)
Odpovedať
Ja mám skvelú fotografku z Nitry je. otila našu svadbu - pozrite fotky a za skvelú cenu. Vypýtala si 6500,- Sk za neakých 300 fotiek..... Bola úžasná, veľmi ľudská, milá a skutočne sa s ňou dobre pracovalo. Takže ak niekto má záujem, poskytnem pkontakt na pani Zaujecovú
Odpovedať
ziza, ak to spavne chapem, urobila vam 800 fotiek, z toho 500 vyvolanych a to vsetko za 7 500 Sk? To je skvele aj cenovo, nehovoriac o tom, ze tie fotky vyzeraju naozaj velmi pekne. Prosim, posli mi jej cislo na mobil (predpokladam, ze mas) cez IP. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
No Peter, čo ja viem.. 2900 len za prácu??? :-| A možno nebola na celej svadbe... To sa mi zdá dosť... :-|
Odpovedať
Ahoj Ziza, vdaka za tip aj za kontakty. Uz sme sa aj dohodli. Pa pa
Odpovedať
Vážení čitatelia fóra, chvíľu som uvažoval či prispieť do tejto rubriky, nakoľko sa mne samému vidí neetické, aby samotný tvorcovia fotografií priamo ovplyvňovali ľudí na tomto fóre. Posledné príspevky na adresu nejakej fotografky z Nitry ale vyzerali skôr ako vlastná reklama, čo administrátor ešte potvrdil stiahnutím nejakého priameho kontaktu. Dosť sa mi videla divná hlavne cenová ponuka a rozsah prác, ktorý ponúkala. Chcem týmto len upozorniť budúcich mladomanželov, aby sa nenechali nikdy nalákať na kvantitu práce za lacný peniaz. Je jasné, že každý sa snaží zohnať čo najlacnejšie a čo najviac, len nie vždy to tak vyzerá. Buď je biedna kvalita alebo sa k počiatočnej cene napočítajú ešte ďalšie položky. Ceny, ktoré majú a dávajú fotografovia na Slovensku (možno s výnimkami a v Bratislave) nie sú nijako horibilné a prehnané. Fotograf u nás musí (teda mal by) odviesť rovnako dobrú prácu ako kolegovia v Rakúsku, Nemecku, Taliansku, či iných štátoch, avšak tam nafotenie svadby stojí od 500 eur vyššie pri vôbec nie rýchlych dodacích dobách. Takže ponúkať 800 záberov, a nebodaj niečo z toho upravované alebo retušované a na papierovom výstupe za 7500 sk sa mi vidí ozaj divné. Buď dotyčná nevie počítať a neviem teda či niečo zarobí alebo to robí načierno a nemusia ju trápiť nejaké odvody, nájomné a podobné trapárny, avšak aj v tom prípade to nie je žiadny extra zárobok. Takže ozaj si treba dať pozor pri výbere služieb, aby sa človek neoklamal a nebol zo svadobných služieb sklamaný.
Odpovedať
Ahojky, rovnako ako ty i moj brasko, ktory ma svadbu 20.8., donedavna vahal nad fotenim v kastieli v Mocenku. Viacero ludi mu ale pochybnosti vyvratilo, vraj je to naozaj velmi dobre fotenie... Skoda vsak, ze ja osobne som nevidela ziadne foto, ale on s priatelkou boli spokojny...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte babenky, nemate skusenosti s Foto-Video /mario dobsovic/ ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Ahojte, neviete ako to vyzera teraz s tym kastielom v Mocenku? Hladala som na nete nejake info, ale nenasla som vobec nic a tiez posledny prispevok tu je z roku 2007. Alebo mi viete poradit nieco pekne v okoli Sale? Vopred dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lindulka - mozno pomoze tato tema : http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... alebo tato : http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ano, mam kamosa co foti za ludske ceny a veeelmi pekne, ak chcete niekto kontakt poslem do spravy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
pozrite si aj moje svadobné fotografie :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?